Què vol dir obrir una franquícia? (Curs Online)

Descripció
Aprendrem què significa obrir una franquícia
Contingut

En aquest curs aprendrem què significa obrir una franquícia. Una franquícia és una de les vies per iniciar un negoci amb certes garanties d'èxit. Ara bé, de la mateixa manera que obrir el teu negoci té els seus avantatges, també té alguns inconvenients que s'hauran de tenir en compte.

Com sé qué l'empresa franquiciada és la ideal per a mí? Al llarg del curs revisarem els indicis que poden significar que certa franquícia no és la millor opció. Segueixes dubtant? Si estàs pensant en convertir el teu negoci en franquícia, també compartirem alguns consells amb tu.

Estàs a punt? Comencem!

Conducció
Docent Barcelona Activa

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Inscripció
Online
abr. 1, 2021
abr. 30, 2021
Català

Més informació

>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'u i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
>> Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.
>> Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l'activitat abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.
>> Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.