Cobertura legal i protecció per al teu negoci (Curs Online)

Descripció
Coneix les assegurances legalment necessàries per iniciar una activitat, així com aquelles que són aconsellables.
Orientat a:
Per a persones emprenedoresque vulguin protegir millor el seu negoci
Contingut

Et donem la benvinguda!


Aquest curs té com a objectiu conèixer quines assegurances són necessàries i, en funció de l'activitat emprenedora,quines són obligatòries per a la creació d'un nou negoci.A través de les diferents lliçons aprendrem quines són les diferències entre una pòlissa d¿accidents i una de responsabilitat civil, els tipus de responsabilitat civil, els convenis relacionats amb els accidents que poden patir els treballadors i quines són les principals assegurances d¿espais o d¿agents que intervenen en l¿activitat de la institució.
Nosaltres estem a punt, i tu?

Conducció
Docent Barcelona Activa

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Inscripció
Online
abr. 1, 2021
abr. 30, 2021
Català

Més informació

>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'u i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
>> Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.
>> Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l'activitat abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.
>> Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.