Com elaborar i millorar un model de negoci: El Bussiness Model Canvas

Descripció
Descobreix l'eina del Business Model Canvas i les seves varietats atenent al tipus de projecte empresarial, per analitzar una idea de negoci i fer-la viable
Contingut

Tens una idea de negoci però no saps com dur-la a terme?
En aquest curs, aprendràs com elaborar un model de negoci de manera fàcil i intuïtiva.
Potser creus que dissenyar tota l'estructura d'una empresa, tenint en compte factors com la interacció amb el públic objectiu o els recursos que et caldran és una feina molt pesada i complicada. Res més lluny de la realitat!


En aquest curs, ens basarem en el Bussiness Model Canvas, una plantilla que farà que dissenyar la teva idea de negoci sigui molt senzill!
Tot això, i molt més, ho tens a tan sols un clic! Nosaltres estem a punt.

Ens acompanyes?

Conducció
Docent Barcelona Activa

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Inscripció
Online
abr. 1, 2021
abr. 30, 2021
Català

Més informació

>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'u i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
>> Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.
>> Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l'activitat abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.
>> Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.