Ruta de navegació

ActivitatsDetall

STOP! Als assetjaments sexuals, per raó de sexe o per diversitat de gènere a les organitzacions - Aula Virtual

Descripció
Aquesta formació pretén aproximar-se a l'elaboració de protocols per definir el marc de prevenció, detecció i actuació davant de situacions d'assetjament sexual, per raó de sexe, d'orientació sexual i d'identitat de gènere amb la finalitat d'eradicar aquest tipus de conductes a l'empresa.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 1:30 hores
Orientat a:

Generalista

Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Objectius generals de l'activitat:

Aproximar-se a l'elaboració de protocols per definir el marc d'actuació davant de situacions d'assetjament amb la finalitat d'eradicar aquest tipus de conductes a l'empresa.

Objectius específics de l'activitat: 

-Conèixer el marc normatiu

-Aclarir conceptes

- Analitzar situacions reals

- Conèixer mesures de prevenció i tractament

- Conèixer com s'elabora un protocol


Temari complet:
- Posicionament ètic sobre l'assetjament sexual i per raó de sexe

- Què entenem per assetjament sexual i per raó de sexe, d'orientació sexual i identitat de gènere a l'empresa i a les organitzacions

- Marc normatiu i legal

- Tipologia d'assetjaments

- Anàlisi de situacions i casos reals

- Mesures de prevenció i tractament

- Com desenvolupar un protocol d'assetjament a l'empresa: estructura, objectius, àmbits d'actuació

- Models i plantilles

Professorat
PEREZ LEON, LAURA
Conducció
BARABARA

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
8 de maig, 2024
15:00 - 16:30
Idioma d'impartició:Català
13
Places

Més informació

L'activitat es realitzarà en l'idioma indicat per a cada sessió.
Recordeu que podeu gestionar la vostra inscripció (donar-se de baixa, obtenir un certificat de participació,....) des de l'apartat d' Activitats de l'Espai personal.
Per a més informació o si tens alguna necessitat especial i requereixes de suport per seguir l'activitat escriu-nos a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.
Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!
En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a assistides a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 15 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a no assistides i no se'ls generarà el certificat corresponent.

ActivitatsRelacionades

Propera edició

Aula virtual
dc. 08/05/24 15:00-16:30

Activitat gratuïta
Vull inscriure'm →

ActivitatsAnnexos