Implementa mesures de conciliació a la teva organització i millora el rendiment de la plantilla! (x2) (NOVA)

Descripció
Durant les dues sessions d'aquesta activitat, de caire teòrico-pràctic, es debatrà sobre la conciliació, proporcionant eines i metodologia a seguir per implementar mesures que ajudin a resoldre diferents necessitats de l'empresa.
Durada:
8 hores. Multisessió de 2 sessions.
Orientat a:
Aquest curs està dirigit a persones que desenvolupin funcions adreçades a la millora de l'organització i gestió interna de qualsevol tipus d'empresa, organització o projecte col·lectiu.
Contingut

Objectius generals de l'activitat:
Conèixer què representa la conciliació familiar, personal i laboral i obtenir recursos i mecanismes per tal de poder-ho implantar en l'organització.

Objectius específics de l'activitat:
-Debatre sobre les necessitats de la societat pel que fa a la millora de la conciliació de la vida laboral, personal i familiar.
-Donar a conèixer quines mesures de conciliació es poden implementar en una organització i els beneficis per a l'empresa i la persona treballadora.
-Facilitar eines i metodologies per elaborar un Pla de conciliació i establir mesures concretes que permetin posar en valor el temps de les persones.

Temari complert

Sessió 1:
-A la primera sessió s'aprofundirà ens els aspectes més rellevants de la conciliació. Quin és el context actual? Quins són els principals beneficis i reptes? Quines iniciatives hi ha actualment pel foment de la conciliació? De quina manera es pot integrar la conciliació en l¿estratègia de micropimes, pimes, projectes col·lectius i altres organitzacions?
-Es realitzarà, a través d'activitats pràctiques, una petita autodiagnosi de la situació actual de l'organització en relació a les necessitats de conciliació del personal, per tal de trobar les mesures realistes i aplicables que millor s'adaptin a cada organització.

Sessió 2:
-La segona sessió presentarà diferents mesures de conciliació i els aspectes necessaris per, a partir de l'exercici d'autodiagnosi realitzat, definir les mesures a implementar identificant objectius i elaborant una fitxa tècnica per l'adequada consecució d'aquestes mesures.

Professor
SANCHEZ MEDINA, PABLO
Conductor
Pablo Sánchez

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Places
Inscripció
juny 6, 2018
09:30 - 13:30
juny 8, 2018
09:30 - 13:30
Oficina d'Atenció a les Empreses
Roc Boronat, 117
Barcelona, 08018
23
Places

Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. Daquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.