Accedir i fer negoci als mercats europeus

Descripció
Donar una visió global del que representa el mercat europeu en general i analitzar quina és la millor estratègia per accedir i poder-hi operar amb èxit en funció de la tipologia d¿empresa i el seu producte o servei.

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Durada:
Monosessió: 1 sessió de 2 hores
Orientat a:

Els destinataris de la sessió són totes aquelles empreses i emprenedors interessats en obtenir informació sobre les principals característiques del mercat europeu, i que concentra el 70% de les exportacions de productes i el 60% de les importacions.

Contingut

Objectius generals:

L'objectiu de la càpsula és  facilitar informació que permeti una millor presa de decisions a l'hora d'escollir mercats i socis comercials dins l'àmbit europeu.

Objectius específics:

Aquesta càpsula té per objectiu facilitar una visió global útil sobre el mercat d'Europa en general i que permeti analitzar quines són les millors estratègies per poder fer negoci en aquesta zona del món i que tenim més propera. 

Temari:

MERCAT EUROPEU PRINCIPALS CATACTERÍSTIQUES I MARC LEGAL
PRINCIPALS BLOCS COMERCIALS
PAÏSOS DE LA UNIÓ EUROPEA
EINES DE LA UNIÓ EUROPEA PER FER NEGOCI - L'EEN
MERCATS FÓRA DE LA UNIÓ EUROPEA
OPORTUNITATS DE NEGOCI
RECOMANACIONS

Activitat impartida per Marc Prat

Conducció
Marc Prat

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
març 5, 2020
09:30 - 11:30
Oficina d'Atenció a les Empreses
Carrer Roc Boronat, 117 - 127,
BARCELONA, 08018
-
25
Places

Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l¿apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D¿aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.