Sessió informativa: descobreix l'Economia Social i Solidària

Descripció
Volem donar a conèixer l'àmbit de l'Economia Social i Solidària com a motor del canvi econòmic transoformador, proper i realista. Des d'innoBA us oferim un ventall de possibilitats per treballar, emprendre o formar-te en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 1 hores
Orientat a:

Adreçada a totes aquelles persones que tinguin interès o vulguin coneixer què és la Innovació Socioeconòmica i l'Economia Social Solidària i com els pot ajudar en el seu procés de recerca de feina i/o en el seu projecte/iniciativa empresarial.

Contingut

Vine a la nostra Sessió Informativa i t'explicarem què és l'Economia Social i Solidària i la Innovació Socioeconòmica i com et pot ajudar en el teu procés de recerca de feina i/o en el teu projecte/iniciativa empresarial!
També t'explicarem tots els serveis i recursos que t'oferim des d'InnoBA, el centre de referència en innovació socioeconòmica i que et poden ser d'utilitat.

Conducció
innoBA

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
març 18, 2020
09:00 - 10:00
InnoBA
Carrer Perú, 52,
BARCELONA, 08018
Català
20
Places

Més informació

Amb l'objectiu d'apropar-nos a vosaltres, fem sessions a diferents districtes de la ciutat. Consulta les diferents activitats per veure quina tens més a prop.
Per a més informació:
innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat