INFORMACIÓ I TRÀMITS MUNICIPALS

 

Acompanyament per facilitar-te tots els tràmits municipals necessaris per desenvolupar una activitat econòmica a la ciutat.

Sovint moltes de les activitats econòmiques que es volen dur a terme necessiten d’un permís, una llicència o alguna mena de certificat imprescindible sense el qual no es pot endegar l’activitat.

Per fer-ho una mica més fàcil, a l’OAE disposem d’una finestreta que et dóna aquest servei d’informació i assessorament sobre els principals tràmits municipals necessaris per desenvolupar una activitat econòmica a la ciutat. En funció de l’activitat de l’empresa, t’indiquem els tràmits necessaris i t’acompanyem durant tot el procés amb l’objectiu de resoldre qualsevol dubte que puguis tenir i facilitar-te cada pas.

El servei inclou accés a informació detallada sobre tràmits com: plans d’usos, consultes tècniques, tramitació d’assabentats i comunicats, consultes d’expedients oberts o informació de transmissió de llicències, entre d’altres.

Durant l’any 2016 vam assessorar més de 450 empreses i 2.800 persones emprenedores.

Per accedir al Servei d’Informació i Tràmits Municipals de l’OAE,  cal demanar cita prèvia. Pots fer-ho en aquest enllaç