Ruta de navegació

ActivitatsDetall

Digitalització II. Processos i eines digitals per a la gestió interna d'organitzacions d'ESS (NOU ITINERARI!)

Descripció
Vols millorar la gestió interna de la teva empresa o entitat de l'economia social? Aquesta formació et proporcionarà eines digitals pràctiques per a l'administració i finances, gestió d'operacions i projectes, comunicació interna, automatització de processos, ciberseguretat, i governança. Implementa sistemes ERP, eines de col·laboració, i altres solucions digitals per millorar l'eficiència i la participació dins la teva organització.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 3 hores
Orientat a:

Aquesta formació ajudarà les entitats de l'economia social a millorar els seus processos de gestió mitjançant l'ús d'eines digitals específiques. 

Aquesta activitat pertany al NOU Itinerari Digitalització ESS:

Digitalització 1. Autodiagnosi i Mapa de Futur de l'Entorn Digital de la teva Organització des dels Principis de la ESS.
Digitalització 2.  Processos i eines digitals per a la gestió interna d'entitats de l'Economia Social
Digitalització 3. Processos i eines digitals per a la gestió externa d'entitats de l'Economia Social




Contingut

Els participants aprendran a implementar sistemes ERP per a la gestió d'administració i finances, eines de col·laboració per a la comunicació interna, solucions d'automatització de processos, mesures de ciberseguretat, i eines de governança i participació. La formació proporcionarà una combinació de teoria i pràctica per assegurar una aplicació efectiva en el dia a dia de les organitzacions.

Temari:

- Administració i finances (ERP)

- Gestió d'operacions, projectes i serveis (Gestor de projectes).

- Eines de col·laboració i comunicació interna.

- Automatització de processos.

- Ciberseguretat i protecció de dades.

- Eines de governança i participació a l'ESS.


Conducció
Tandem

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Sessió presencial
31 d’oct., 2024
10:00 - 13:00
Bloc4BCN, Carrer Constitució, 17, (Sants-Montjuïc) BARCELONA
Idioma d'impartició:Català
16
Places

Més informació

L'activitat es realitzarà en l'idioma indicat per a cada sessió.
Recordeu que podeu gestionar la vostra inscripció (donar-se de baixa, obtenir un certificat de participació,....) des de l'apartat d' Activitats de l'Espai personal.
Per a més informació o si tens alguna necessitat especial i requereixes de suport per seguir l'activitat escriu-nos a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.
Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!
En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a assistides a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 15 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a no assistides i no se'ls generarà el certificat corresponent.


ActivitatsAnnexos