Ruta de navegació

SALES MANAGEMENT 

ols millorar la teva acció comercial i aprendre com incrementar les vendes de la teva empresa? El programa Sales Management està dissenyat per respondre a aquests reptes mitjançant una estructura vinculada a la gestió professionalitzada del procés de venda.

L'objectiu principal del programa és que cada participant sigui capaç de formular el seu Pla de Vendes, executar-lo aprofitant un seguit de tècniques i habilitats associades a cada fase del procés de venda i realitzar accions de seguiment sobre el mateix.

Us portem l’edició de Febrer 2023 del Programa Sales Management! No et quedis sense la teva plaça, Inscriu-te Aqui.

Aquesta nova edició del Sales Management esta dirigida a qualsevol empresa o persona física. (més información) solament s’ha de complir els requisits mínims demanats.

El Programa està format per un total d’11 sessions: 6 on-line i 5 presencials, a més, compten  amb 3,5 hores d’assessorament individual, per resoldre qualsevol dubte que tinguis a l’hora de crear el teu pla de vendes. Si vols veure el contingut de les sessions visita el Pla d’Estudis.

La participació a aquest programa és de manera gratuïta! No perdis l’oportunitat d’aprendre tot sobre el procés de venda de la ma dels millors del sector.

Si tens algun dubte, pots contactar-nos a: programes.empresarials@barcelonactiva.cat

COM INSCRIURE'S

  1. Descarrega la fitxa d'inscripció que trobaràs a la part dreta d'aquesta pantalla.
  2. Emplena la fitxa d'inscripció amb la informació de la teva empresa i de la seva activitat comercial.
  3. Envia la fitxa al correu programes.empresarials@barcelonactiva.cat
  4. Completa la teva inscripció via web mitjançant l'enllaç anterior. Hauràs de tenir un usuari creat per poder fer-ho. Un cop realitzada la inscripció rebràs un correu electrònic de confirmació. 
“Aquest programa està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Operació 1: Millora del teixit econòmic empresarial de la ciutat i Actuació FEDER 1.1 Programes d’acompanyament per a la millora de la competitivitat empresarials”.