ASSESSORAMENT A EMPRESES, PERSONES AUTÒNOMES, COMERÇOS I ORGANITZACIONS D'ESS

 

Suport personalitzat i expert per diagnosticar i definir accions de millora per persones autònomes, empreses, comerços i organitzacions d'Economia Social i Solidària

Acompanyem en la consolidació i enfortiment tant de les petites empreses, persones treballadores autònomes i comerços, com de les organitzacions d'Economia Social i Solidària, considerant les seves necessitats específiques.

Aquest serveis d'assessorament especialitzat i personalitzat ofereix assessorament, entre d'altres en: planificació estratègica, model de negoci, viabilitat i sostenibilitat, estratègies de comercialització, comunicació i eines TIC, models organitzatius i participatius, planificació financera, gestió econòmica i models societaris.

El servei inclou una atenció especialitzada a Entitats d'Economia Social i Solidària, amb assessorament i una oferta formativa adaptada a les seves característiques.

Entenem per Economia Social i Solidària totes aquelles pràctiques econòmiques transformadores que tenen com a tret característic una altra manera de fer economia, tot prioritzant la satisfacció de les necessitats de les persones. Aquestes iniciatives incorporen, també, la perspectiva de gènere i tenen un alt compromís amb la comunitat, la cura del seu impacte en l'entorn i aposten per una gestió democràtica i participativa. 

 

PARTNERS:

SECOT, VAE

Testimonis d'empreses