Assessorament a empreses, persones treballadores autònomes i organitzacions d'ESS SERVEI AMPLIAT

Suport per diagnosticar i definir accions de millora en diferents àmbits de la gestió empresarial

Davant la recessió de la COVID-19, s’ha reforçat el Servei d’Assessorament incorporant el Servei d’Orientació Jurídica per a persones treballadores autònomes i petites empreses, en col·laboració amb el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, per donar suport a les persones autònomes i petites empreses que vulguin resoldre dificultats per fer front al cànon de lloguer derivades per l’afectació de la COVID-19 .

De la mateixa manera, comptem amb un servei d'assessorament específic i especialitzat per a iniciatives que, des de la visió de l'Economia Social i Solidaria, presten activitat en el sector de les cures per tal de resoldre dubtes i necessitats, tant relacionades amb l'afectació de l'activitat per la COVID-19 com per construir escenaris de futur.

En relació als nous serveis esmentats anteriorment, recordeu que podeu contactar amb nosaltres accedint a la nova bústia del servei d'assessorament a través de l'adreça d'e-mail assessoramentess@barcelonactiva.cat

 

Acompanyem en la consolidació i el creixement de petites empreses, persones treballadores autònomes i comerços i organitzacions d'Economia Social i Solidària, considerant les seves necessitats específiques.

Serveis

Aquest servei dona accés als següents recursos actius d'assessorament especialitzat i personalitzat:

Servei d’Orientació Jurídica per a persones treballadores autònomes i petites empreses

Aquest dispositiu dona orientació jurídica, a través del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, a les persones treballadores autònomes i petites empreses que vulguin resoldre dificultats per fer front al cànon de lloguer derivades dels efectes de la COVID-19, en el cas que no s'hagi pogut assolir cap acord. Aquest servei és complementari al Servei de Localització, que també s'ha ampliat.

Plans de Recuperació Econòmica

A través d'aquest recurs donem suport a les petites empreses i persones autònomes de la ciutat per la elaboració i posada en marxa de plans de recuperació per reenfocar i tornar a impulsar l'activitat de les seves empreses i negocis adaptant-se a les noves circumstancies generades per l'epidèmia de COVID-19. L'acompanyament es fa a través d'un equip de persones expertes de diferents entitats col·laboradores: Barcelona Activa, PIMEC, Fundació Autoocupació, SECOT, VAE i ASENCAT.

Assessorament en gestió i estratègia empresarial

Aquest servei ofereix a les empreses i persones treballadores autònomes orientació i recolzament en la millora de la seva activitat, ja sigui en aspectes concrets de la gestió empresarial (temes comercials, econòmics, financers, recursos humans, logística...), o perquè estiguin interessades en processos més generals de reflexió estratègica.

+ Més informació

Plans de Digitalització per a microempreses i persones treballadores autònomes

Aquest servei permet millorar el grau de digitalització de les empreses a nivell de presència online, màrqueting i venda online, i processos de gestió.

+ Més informació

Assessorament en economia social i solidària

Aquest servei ofereix informació i acompanyament per a començar un projecte en el marc de l’Economia Social i Solidària, o millorar-ne un d'existent. Inclou formació, ajuts econòmics i assessorament en temes jurídics, finançament, comunicació, o gestió i organització d’equips, entre d'altres.

+ Més informació

Assessorament per la igualtat

Aquest servei inclou assessorament personalitzat i activitats formatives per ajudar les empreses i entitats a adoptar mesures adreçades a evitar qualsevol tipus de discriminació laboral entre homes i dones.

+ Més informació