Economia Social i Solidària

Fomentem i enfortim organitzacions de l’àmbit de l’Economia Social i Solidària

Des de l'àrea d'Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa fomentem i enfortim les iniciatives emprenedores, entitats i empreses de l'àmbit de l'Economia Social i Solidària de la ciutat (cooperativisme, tercer sector, associacions, economies col·laboratives del procomú, economies comunitàries...). És per això que oferim acompanyament i formació especialitzada tant als nostres equipaments centrals com a diversos barris de la ciutat. També impulsem altres actuacions per fomentar l'Economia Social i Solidària a la ciutat. Si vols més informació sobre les nostres línies d'actuació clica aquí.

És per això que hem desenvolupat un seguit de recursos per enfortir i consolidar les organitzacions de l’àmbit de l’Economia Social i Solidaria.

Convocatòria de subvencions

Fins el 29 de maig ja es poden tramitar les sol·licituds per la convocatòria de subvencions Impulsem el que Fas 2019 + Enfortim l'ESS. La tramitació de totes dues subvencions és telemàtica amb certificat digital i hi ha disponible un servei d'assessorament per acompanyar i resoldre dubtes als projectes que es vulguin presentar. Demaneu cita prèvia aquí, especificant a quina convocatòria us voleu presentar i una descripció breu del projecte.

Trobareu tota la documentació disponible d'Impulsem el que Fas 2019. Per altra banda, està previst muntar una càpsula de formació adreçada a fer servir el portal de tràmits amb certificat digital.

Trobareu tota la documentació disponible d'Enfortim l'ESS 2019. Si teniu dubtes sobre la convocatòria, envieu un correu.

Formació

Tallers i càpsules de 3 a 16 hores per a millorar la comunicació, la gestió, la cultura organitzativa i apropar-se a l'ESS per a organitzacions de l'Economia Social i Solidària.

Consulta el programa de formació dels propers tres mesos a la secció d'aquesta pàgina "Formació relacionada". Trobaràs primer les formacions en Economia Social i Solidària i, a sota, les d'Igualtat. Fes un cop d'ull també a les càpsules formatives dirigides a emprenedoria.

InnoBA, el Centre per a la innovació socioeconòmica

innoBA és l’equipament de Barcelona Activa que ofereix activitats, serveis especialitzats, recerca, formació i espais d'experimentació i incubació, entorn l’Economia Social i Solidària (ESS) i la Innovació Socioeconòmica. Ubicat a l'antic recinte de Can Jaumandreu, al barri de Provençals del Poblenou , l'equipament s’adreça tant a aquelles persones i organitzacions que volen tenir un primer contacte amb l'Economia Social i Solidària, com a les que ja tenen projectes en marxa.