Formació i programes per organitzacions d'economia social i solidària

Barcelona Activa proposa un conjunt de càpsules formatives de curta durada creades amb l’objectiu de dotar d’eines a les empreses i entitats de l’ESS i a les que vulguin apostar per la generació d’impactes ambientals, i socials positius, i models organitzatius més democràtics. Aquestes es duen a terme tant en format mono-sessió (una única sessió) com multi-sessió (en més d’un dia o sessió).  

Tanmateix, també posem a la vostra disposició cursos de formació online, on podreu aprofundir sobre l’ESS de manera autodidàctica i al vostre ritme.

L'oferta formativa s’estructura en quatre categories

Formació amb sessions obertes
Càpsules de formació presencial, virtual i online d'interès per a les enitats d'Economia Social i Solidària. Totes les activitats són gratuïtes.
Eines i estratègies de comunicació
Gestió econòmica i financera, i viabilitat
Planificació estratègica i tendències en ESS
Itinerari formatiu sobre licitacions, contractació pública i ESS

A cada categoria trobareu el següent contingut: 

  1. Eines i estratègies de comunicació: s'inclouen formacions per promoure eines pràctiques per a l'enfortiment de la comunicació d'organitzacions i iniciatives de l'Economia Social i solidària (ESS).
  2. Gestió econòmica i financera, i viabilitat: ofereix activitats per introduir-se i endinsar-se en diferents eines pràctiques en vers la democràcia interna, la implementació de plans d'igualtat, i processos de cocreació i avaluació d'impacte.
  3. Planificació estratègica i tendències en ESS: són activitats per a promoure el coneixement de l'univers de l'ESS, les claus per a emprendre en aquest àmbit, la conciliació familiar, laboral i personal, i les oportunitats i competències més valorades.
  4. L' itinerari formatiu sobre licitacions, contractació pública i ESS: enfocat a entendre el procediment de la contractació pública i les bases per presentar-vos i tramitar licitacions públiques.

També trobareu activitats formatives en matèria d'igualtat en aquesta pàgina web

Totes les formacions es programen de manera trimestral i tenint en compte el recull de necessitats dels tècnics i les peticions de les persones que participen en la nostra oferta formativa.  

 

Si vols rebre les novetats al teu correu electrònic, subscriu-te al butlletí mensual aquí. També pots seguir el canal de Twitter @AltresEconomies.

Per a més informació sobre programes, activitats i ajuts per a empreses, entitats, i projectes emprenedors de l'Economia Social i Solidària, consulta la nostra pàgina web

També pots contactar amb nosaltres a partir de: 

Properes activitats
Últimes places disponibles
06.06.2023 10:00 AM.
Com presentar-se a subvencions per impulsar un projecte d'ESS - Aula Virtual

06.06.2023 11:00 AM.
Eines de gestió de relació amb clients o CRM, com optimitzar la gestió comercial d'oportunitats i l'anàlisi de dades.