Localització SERVEI AMPLIAT

Assessorament en la recerca d'espais per instal·lar o expandir el teu negoci a Barcelona

Davant la recessió de la COVID-19, s’ha reforçat el Servei de Localització incorporant la possibilitat de facilitar la recerca de nous espais de localització per a pimes i persones treballadores autònomes que es vegin amb necessitat de reubicar la seva activitat econòmica derivada per l’afectació de la COVID-19.

 

Trobar la millor ubicació per la teva empresa és una tasca feixuga que cal dur a terme amb temps i paciència, dues característiques de les quals no sempre es disposa. Per facilitar-vos la feina, i de forma coordinada amb el sector immobiliari de la nostra ciutat, a l’OAE posem a la teva disposició un Servei d’informació i assessorament en la recerca d’espais per a empreses amb projectes d’expansió a Barcelona i l’Àrea metropolitana.

Per a empreses i projectes locals, es cerca una ubicació adient a les seves necessitats, tant en espais propis de Barcelona Activa (Incubadora de Glòries, Almogàvers Business Factory, Parc Tecnològic), com en altres, especialment espais singulars, com naus industrials, edificis i grans oficines.

 
Més de 40 empreses han trobat Localització durant el 2018

Si la teva empresa està buscant un lloc on instal·lar-se, accedeix al Servei de localització l’OAE. Cal demanar cita prèvia, pots fer-ho al següent enllaç.