Ruta de navegació

ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA

Fomentem i enfortim organitzacions de l’àmbit de l’Economia Social i Solidària

Des de Barcelona Activa fomentem i enfortim les iniciatives emprenedores, entitats i empreses en l’àmbit de l’economia social i solidària (ESS) de la ciutat, tot incorporant la mirada de la innovació socioeconòmica.

Cooperem en l'impuls i la consolidació de projectes de cooperativisme, comunitaris i transformadors, mitjançant l’acompanyament i la formació, per a un desenvolupament sostenible i de proximitat, i amb l’objectiu que els projectes que impulsem tinguin un impacte en el conjunt de l’economia. També oferim activitats i eines per donar a conèixer l’ESS i ajudar a implementar-la.

Tot això es duu a terme des dInnoBA Ca n’Andalet, l'equipament de referència per a organitzacions de l'ESS.

serveis

PROGRAMES per a l'enfortiment socioempresarial

Oferim diversos Programes a mida per a empreses i entitats ja constituïdes.

D'una banda, per a organitzacions amb diferents nivells de maduresa de qualsevol sector que tenen una durada de 6 mesos i combinen formacions i acompanyament personalitzat i, d'altra banda, per a sectors concrets i contemplen accions d'enfortiment socioempresarial d'articulació de manera continuada.

Més recursos per l'ESS

INNOBA, EL CENTRE PER A LA INNOVACIÓ SOCIOECONÒMICA

InnoBA és l’equipament referent de Barcelona Activa per l’ecosistema de l’Economia Social i Solidària (ESS) de la ciutat. Ubicat a Ca n’Andalet, al barri del Carmel, al districte d’Horta-Guinardó, l’espai vol potenciar un nou eix d'innovació econòmica a la zona nord de Barcelona i fomentar la formació, la divulgació i l’enfortiment empresarial dins l’àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS) i la Innovació Socioeconòmica.

L'equipament s’adreça tant a aquelles persones i organitzacions que volen tenir un primer contacte amb l'Economia Social i Solidària, com a organitzacions constituïdes i a persones emprenedores. Coneix més serveis aquí.

Per a consultes i dubtes, adreceu-vos a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat

Formació per l'ESS

ActivitatsLlistatSimple