Qui som

Ruta de navegació

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, dóna suport a l’enfortiment i a la competitivitat tant de les empreses com de les entitats d'Economia Social i Solidària amb l’objectiu de fomentar la creació de riquesa i ocupació de qualitat a la ciutat.

Pel desenvolupament dels serveis i activitats de suport a les empreses, Barcelona Activa compta amb diversos equipaments:

Oficina d’Atenció a les Empreses (OAE)

Es tracta d'un espai de referència per a les empreses i pimes de Barcelona que aglutina una cartera de serveis permanents de valor afegit pel creixement empresarial. Un equip expert acompanya de forma integral a les organitzacions segons les seves necessitats.

Parc Tecnològic

Situat al districte de Nou Barris, el Parc Tecnològic està específicament destinat a ajudar a les empreses de base tecnològica amb serveis, programes i activitats personalitzades i permanents per potenciar el seu desenvolupament a través de 3 línies estratègiques principals:

  • Promoció i millora del creixement responsable de les empreses.
  • Foment dels processos d’innovació.
  • Generació de talent vinculat a la tecnologia.

QUÈ T'OFERIM

A Barcelona Activa volem acompanyar-te i assessorar-te en tots els àmbits estratègics per a la gestió i el creixement de la teva empresa. Per això t'oferim:

Serveis d'assessorament personalitzat

Perquè sabem que cada projecte és diferent, demana cita amb l'equip tècnic de l'OAE per rebre assessorament personalitzat sobre: constitució d'empreses, finançament empresarial, cerca de treballadors/ores, internacionalització, transmissió empresarial, creixement empresarial, localització i aterratge empresarial, i prototipatge i innovació.

Gestió de tràmits

T'oferim informació, suport i gestió de tràmits empresarials, de caràcter municipal (llicències i taxes) o vinculats a altres serveis com són la constitució d'empreses.

Formació

Posem a la teva disposició un ampli catàleg d'activitats formatives que t'ajudaran a millorar les possibilitats d'èxit de la teva organització en les diferents àrees empresarials.

Programes empresarials

Organitzem iniciatives i accions adreçades a les empreses i professionals de Barcelona per millorar aspectes relacionats amb el creixement, el dimensionament empresarial i les vendes.

Esdeveniments

Fòrums d'inversió, jornades de networking, marketplaces i trobades sectorials organitzades per Barcelona Empreses o en col·laboració amb altres entitats, on podràs promocionar la teva empresa i fer contactes estratègics.

Lloguer d'espais

Les empreses i entitats de la ciutat tenen a la seva disposició l’Espai Barcelona a l’OAE i l’Auditori al Parc Tecnològic. Aquests espais es poden llogar per a l'organització de diferents activitats i esdeveniments.

Espais per incubació d'empreses

Barcelona Activa disposa de diversos equipaments destinats a la incubació d'empreses, segons la seva tipologia i necessitats.

On som

OFICINA D'ATENCIÓ A LES EMPRESES (OAE)
Adreça

Edifici MediaTIC
Carrer de Roc Boronat, 117
08018 Barcelona

900 533 175
oae@barcelonactiva.cat

Web
Horari d'Atenció
De dilluns a dijous de 8:30h a 18:00h.
Divendres de 8:30h a 14:30h
Horari mes d'agost
De dilluns a divendres de 8:30 h a 14:30 h.
Accés:
Metro: L1 Glòries, L4 Llacuna
Tramvia: T4 Ca l'Aranyó
Bus: 6 / 7/ 136 / 192 / B20 / B25 / H14
Bicing: Sancho d'Àvila amb Roc Boronat, Almogàvers amb Pere IV
PARC TECNOLÒGIC
Adreça

Carrer de Marie Curie, 8-14
08042 Barcelona

93 291 77 77
parc.tecnologic@barcelonactiva.cat

Web

Horari d'Atenció
De dilluns a divendres de 8:00h a 20:00h
Horari mes d'agost
De dilluns a divendres de 8:00 h a 15:00 h.
Accés:
Metro L4 Llucmajor / L3 Canyelles
Bus: 11 / 47 / D50 / 76 / M19 /D40 / H4 / V29
Bicing: a la porta del Parc Tecnològic
Cotxe: Ronda de Dalt, sortides 3 Guineueta / 4 Horta

Equipaments de barcelona activa

Consulta altres equipaments de Barcelona Activa. Hi trobaràs serveis com acompanyament i assessorament expert per a persones i empreses, formació especialitzada i espais de coworking i incubació.