Finançament empresarial SERVEI AMPLIAT

Assessorament expert per aconseguir el finançament que necessita la teva empresa

Davant la recessió de la COVID-19, s’ha reforçat el Servei de Finançament Empresarial per donar suport a les persones treballadores autònomes, empreses i entitats en la cerca dels recursos financers necessaris per fer front a situacions de tensió de tresoreria o a necessitats de finançament a mig i llarg termini. Aquest servei ofereix acompanyament en la tramitació dels ajuts i línies de finançament específiques per la COVID-19.

 

Disposar de finançament per poder tirar endavant negoci és un dels principals mals de cap i no sempre és fàcil disposar de tota la informació sobre ajuts, subvencions i recursos públics que hi ha a l’abast.

Per tot això, a l’OAE disposem del Servei de suport en la recerca de finançament que consta d’un equip expert que treballa conjuntament amb l’empresa en el diagnòstic i la definició del millor itinerari a seguir, per aconseguir el finançament que necessita la teva empresa. Treballant conjuntament entenem millor les necessitats de l’empresa i podem oferir-li la solució més adequada.

El nostre equip de professionals proporciona assessorament en funció de les necessitats específiques de cada empresa i dóna suport en el procés de tramitació i obtenció de recursos.

El servei permet accedir a productes financers existents, tant públics com privats, bancaris i alternatius, tot en funció de les necessitats específiques de la teva empresa amb el segell de garantia de Barcelona Activa.

Serveis

Accedeix als següents tipus de productes financers:

Finançament públic

Aconsegueix ajuts provinents dels organismes públics autonòmics, estatals i europeus, en especial les línies d'ajuts i bonificacions promoguts arran de la COVID-2019:

Finançament privat

Participa en activitats que et posaran en contacte amb inversors privats, com fòrums d'inversió, o en contacte directe amb xarxes de business angels...

... o altres operadors:

Finançament Bancari

Contacta amb les principals entitats financeres i aprofita els convenis billaterals, en especial les línies de préstecs i avals COVID-2019:

Alternatius

Oferim suport en la tramitació d’ajuts i bonificacions per la COVID-19

Accedeix a plataformes de crowdfunding: