INDÚSTRIES CREATIVES I CULTURALS

Barcelona és el pol central de les activitats creatives a Catalunya. L’audiovisual, la moda, el disseny, l’arquitectura, la restauració, les aplicacions informàtiques per al món de la comunicació i les arts visuals que creen nous escenaris estètics a través de les noves tecnologies configuren l’extens món de les indústries creatives.

Barcelona ocupa una posició rellevant en els mercats internacionals de la cultura i la creativitat, el que provoca l’atracció d’inversions estrangeres. Igualment, el patrimoni cultural i el dinamisme creatiu de la ciutat constitueixen, sens dubte, elements clau que han contribuït a convertir aquest territori en una de les destinacions més importants del món de la indústria creativa i cultural.

Des de Barcelona Activa volem activar la indústria creativa de la ciutat, i convertir el DHUB en l’espai emblemàtic que la dinamitza i la promou. El DHUB és un centre d’inspiració, trobada i acollida per a la comunitat del disseny local, un referent per a empreses i professionals i un punt de suport a la innovació en indústries creatives.

 

INSTITUCIONS I ENLLAÇOS D’INTERÈS
Mesura de Govern
Mesura de Govern
Disseny Hub Barcelona
Disseny Hub Barcelona
Barcelona Creativa
Barcelona Creativa
Mapa de les indústries creatives de Barcelona
Mapa de les indústries creatives de Barcelona
BitHabitat
BitHabitat
PROGRAMES SECTORIALS
Dissenyem comerç
Dissenyem comerç
Barcelona Fashion Forward
Barcelona Fashion Forward
Oh!pera-Microòperes de nova creació
Oh!pera-Microòperes de nova creació

Servei d'assessorament en gestió i estratègia empresarial

Si busques assessorament per la millora de la teva activitat, consulta el Servei d'assessorament en gestió i estratègia empresarial. Aquest servei està adreçat a petites empreses i persones treballadores autònomes de la ciutat de Barcelona que necessitin orientació i recolzament en la millora de la seva activitat, ja sigui en aspectes concrets de la gestió empresarial, o ja sigui perquè estiguin interessades en processos més generals de reflexió estratègica.

Link Integrated Systems Europe