Ruta de navegació

ActivitatsDetall

La gestió laboral bàsica

Descripció
Conèixer les polítiques d'una bona gestió laboral i de les persones de la nostra organització, ens permetrà tenir èxit en la nostra activitat empresarial. S'exposarà com es dona d'alta una contractació, costos, nòmines, la cotització i els convenis col·lectius. Protocols aplicables a la gestió persones.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 2 hores
Orientat a:

La formació va adreçada a empresaris i empresàries en actiu.

Contingut

La gestió laboral és una eina necessària per l'organització i per l'èxit de la nostra activitat empresarial. Hem de conèixer els procediments per planificar la gestió organitzativa de les persones, incloent totes les qüestions relacionades amb els processos de contractació i condicions laborals.

Temari complert:

  1. Què és la gestió laboral?
  2. Planificació de la gestió de personal, processos i selecció de personal.
  3. Tramitació de contractes.
  4. Compliment de la normativa vigent, i protocols davant els canvis legals.
  5. Gestió de la documentació: ¿què és una nòmina?, conceptes, despeses. Tipus de contracte, quina documentació necessitem per les altres i les baixes, despeses de la contractació. Com tramiten les altes i baixes contractuals. SEPE. La cotització, què és i quin cost em representa? Mútues. Protecció de dades. Altes i baixes laborals. Protocols d'acompanyament a les altes, com administrar els acomiadaments. Protocols (pla d'igualtat, etc).
  6. Gestió de la formació de les persones.
  7. Gestió del clima laboral i resolució de conflictes (gestió del talent, satisfacció laboral).
Professorat
CASALS ISART, MIREIA
Conducció
Mireia Casals i Olga Ferrer

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
8 de maig, 2024
10:00 - 12:00
Idioma d'impartició:Català
14
Places
Aula virtual
28 de juny, 2024
10:00 - 12:00
Idioma d'impartició:Català
-
Obertura de la inscripció 29/05/2024 a les 00:00h.

Més informació

IMPORTANT: Aquesta activitat es realitza en dos tipus de format: sessió presencial o sessió virtual. Consulta el tipus de cada sessió al calendari del web.

Sessió virtual: les sessions virtuals d'aquesta activitat s'imparteixen en streaming mitjançant la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones registrades rebran l'enllaç per correu electrònic amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el certificat corresponent.

Sessió presencial: la informació del lloc de realització de la sessió presencial, adreça i aula, la trobareu al web.

En les activitats en format Presencial les persones registrades hauran d¿acreditar la seva assistència signant el full d¿assistència que trobaran a la recepció de l¿equipament corresponent.

ActivitatsRelacionades

Propera edició

Aula virtual
dc. 08/05/24 10:00-12:00

Activitat gratuïta
Vull inscriure'm →

ActivitatsAnnexos