Ruta de navegació

ActivitatsDetall

Instruments d'internacionalització de startups - ICEX NEXT

Descripció
El Programa ICEX Next d'Internacionalització, vol ajudar-te a internacionalitzar el teu negoci, a fi que augmentis la facturació a l'exterior, redueixis el risc empresarial i augmentis la competitivitat global. L'objectiu del Programa ICEX Next és ajudar-te a desenvolupar o contrastar la teva estratègia d'internacionalització, analitzant les millors destinacions per al teu producte o servei i donant-te suport amb un Pla Estratègic de Negoci Internacional Offline i Online, enfocat als mercats exteriors.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 1 hores
Contingut

En aquest seminari podreu conèixer el Programa ICEX Next que s'obre aquest mes de maig, els programes Desafía de immersió en els principals ecosistemes tecnològics internacionals, les principals fires d'emprenedoria amb pavelló del ICEX ( Web Summit, Emerge America), missions ecosistema (Slush) i els serveis de suport oferts per la xarxa d'Oficines Comercials de ICEX a l'exterior

Programa

10:00 Presentació
Guifré Belloso. Barcelona Activa, tècnic de finançament

10:05 Instruments d'internacionalització de 'startups' (ICEX Next)
Borja Martín Urcelay. ICEX Responsable de sector TIC i emprenedoria

10:30 Col·loqui

11:00 Conclusions

Conducció
Borja Martín Urcelay. ICEX Responsable de sector TIC i emprenedoria i Guifré Belloso equip del servei de finançament

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
14 de maig, 2024
10:00 - 11:00
Idioma d'impartició:Català
27
Places

Més informació

IMPORTANT: Aquesta activitat es realitza en dos tipus de format: sessió presencial o sessió virtual. Consulta el tipus de cada sessió al calendari del web.

Sessió virtual: les sessions virtuals d'aquesta activitat s'imparteixen en streaming mitjançant la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones registrades rebran l'enllaç per correu electrònic amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.
En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el certificat corresponent.
Sessió presencial: la informació del lloc de realització de la sessió presencial, adreça i aula, la trobareu al web.
En les activitats en format Presencial les persones registrades hauran d'acreditar la seva assistència signant el full d'assistència que trobaran a la recepció de l'equipament corresponent.

ActivitatsRelacionades

ActivitatsAnnexos