Ruta de navegació

ActivitatsDetall

Laboratori 3: el procés de captació de talent

Descripció
Com integrem la diversitat i focalitzem en el propòsit? Ets una entitat de l'ESS i vols aprendre com desenvolupar processos de captació de talent inclusius i efectius? Sigui quina sigui la mida o sector d'activitat de la teva entitat, aquest taller és per tu! Vine al 3er laboratori del cicle Talent dels Dies InnoBA i participa en els tallers d'assessoria col·lectiva per compartir reptes i trobar solucions amb altres empreses i entitats de l'ESS.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 2:30 hores
Contingut

La diversitat, la igualtat i la identificació amb els valors són uns dels principals fonaments de les organitzacions de l'ESS. El procés de selecció juga un paper clau per assegurar la diversitat i la convergència amb el propòsit de les noves persones treballadores.

Amb l'ajuda de persones expertes identificarem les claus per integrar la identificació de valors i la diversitat en tot el procés de selecció a partir de metodologies participatives!

Aquest 3er laboratori de DiesInnoBA aprofundeix en el disseny del procés de captació i complementa el que s'ha treballat en els laboratoris anteriors. Si no hi vau poder assistir, podeu recuperar les sessions aquí!

Conducció
Barcelona Activa

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Sessió presencial
5 de juny, 2024
10:30 - 13:00
Ca n'Andalet/InnoBA, Passatge Andalet, 11, (Horta-Guinardó) BARCELONA
Idioma d'impartició:Català
36
Places

Més informació

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 48 hores d'antelació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir clicant aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!

Per a més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.

ActivitatsRelacionades

Propera edició

Sessió presencial
dc. 05/06/24 10:30-13:00
Ca n'Andalet/InnoBA, Passatge Andalet, 11, (Horta-Guinardó) BARCELONA

Activitat gratuïta
Vull inscriure'm →

ActivitatsAnnexos