Assessorament a empreses, persones treballadores autònomes i organitzacions d'ESS SERVEI AMPLIAT

Suport per diagnosticar i definir accions de millora en diferents àmbits de la gestió empresarial

Davant la recessió de la COVID-19, ampliem el Servei d'Assessorament en economia social i solidària amb un servei d'assessorament específic per resoldre dubtes i necessitats d'iniciatives del sector de les cures, tant relacionades amb l'afectació de l'activitat per la COVID-19 com per construir escenaris de futur.

Activem els Plans de Reactivació Empresarial Rethinking, adreçats a petites empreses, persones treballadores autònomes, comerços i organitzacions de l’ESS que necessitin assessorament per tornar a impulsar l’activitat econòmica en el context post COVID-19. Un equip tècnic especialitzat acompanyarà cada negoci de forma individualitzada per definir una estratègia empresarial a mida que permeti accelerar la seva recuperació econòmica.

Demana la teva cita aquí!

 

Acompanyem en la consolidació i el creixement de petites empreses, persones treballadores autònomes i comerços i organitzacions d'Economia Social i Solidària, considerant les seves necessitats específiques.

Serveis

Aquest servei dona accés als següents recursos actius d'assessorament especialitzat i personalitzat:

Assessorament en economia social i solidària

Oferim assessorament expert, personalitzat e integral per enfortir la teva empresa o entitat en el marc de l’Economia Social i Solidària. 

Inclou el programa Rethinking, especialitzat en empreses d'ESS. En aquest es treballa la estratègia d'impuls socioempresarial en el context actual de COVID i assessorament en totes les àrees en que us faci falta informació o un acompanyament expert per millorar, com ara: models de gestió, plans de digitalització,  informació sobre ajuts econòmics, temes jurídics i fiscals, finançament, comunicació i màrqueting, resolució de conflictes... entre d'altres.

També oferim assessorament especialitzat en els sectors de cures i tèxtil.

+ Més informació

Rethinking - Plans de reactivació empresarial

A través d'aquest recurs donem suport a les petites empreses, comerços, persones treballadores autònomes i entitats d'economia social i solidària de la ciutat en l'elaboració i posada en marxa de plans de recuperació per reenfocar i tornar a impulsar la seva activitat adaptant-se a les noves circumstàncies generades per la COVID-19. L'acompanyament es fa a través d'un equip de persones expertes, tant de Barcelona Activa com de diferents entitats col·laboradores.

+ Més informació

Assessorament en gestió i estratègia empresarial

Aquest servei ofereix a les empreses i persones treballadores autònomes orientació i recolzament en la millora de la seva activitat, ja sigui en aspectes concrets de la gestió empresarial (temes comercials, econòmics, financers, recursos humans, logística...), o perquè estiguin interessades en processos més generals de reflexió estratègica.

+ Més informació

Plans de Digitalització per a microempreses i persones treballadores autònomes

Aquest servei permet millorar el grau de digitalització de les empreses a nivell de presència online, màrqueting i venda online, i processos de gestió.

+ Més informació

Assessorament per la igualtat i l'organització del temps

Aquest servei inclou assessorament personalitzat i activitats formatives per ajudar les empreses i entitats a adoptar mesures adreçades a evitar qualsevol tipus de discriminació laboral entre homes i dones i per millorar la gestió del temps.

+ Més informació

Informació d'interès
Informació d'interès