Assessorament sobre Economia Social i Solidària

Servei d'Assessorament en Economia Social i Solidària (SAESS)

Ampliem el SAESS, el servei d'assessorament personalitzat en ESS enfocat a acompanyar-vos en les necessitats del panorama actual. En aquesta ocasió, el servei s'enfoca en la situació generada a causa de la Covid-19. 

El servei va dirigit a organitzacions i a projectes de l'ESS amb impacte social positiu que posen les necessitats de les persones al centre, que treballen amb valors participatius i que siguin o vulguin esdevenir formes jurídiques amb governança col·lectiva. Comptaràs amb una persona assessora per al teu projecte i d'acompanyament expert en: finançament, digitalització, màrqueting i comunicació, models de gestió, organització interna (resolució de conflictes, cures de l'equip, etc.), organització del treball i les tasques, ajudes econòmiques, informació jurídica i fiscal i molt més! 

 

Dins d'aquest servei oferim, també, un assessorament en redefinició estratègica, creat per impulsar la vostra activitat en el context post Covid-19: Plans de Reactivació Empresarial Rethinkig per les organitzacions de l'ESS.

Novetats

El nou SAESS compta amb:

  • Vies de contacte més àgils. Per tal d'adaptar-nos a la situació de tothom, oferim la possibilitat de rebre assessorament virtual, consulta telefònica o atenció presencial (amb cita prèvia).
  • Equip ampliat. Hem incorporat a l'equip persones assessores especialitzades en ESS i en diverses àrees i sectors. Professionals que et guiaran per tal d’aconseguir finançament, concretar un nou projecte o negoci, millorar l’organització interna o allò que necessitis.
  • Recursos específics. Els projectes que facin un recorregut llarg amb el SAESS, també comptaran amb un equip expert per resoldre dubtes legals, de digitalització, estratègies per cuidar la cohesió d’equips en moments d’estrès, etc.  
 
Cóm sol·licitar el servei

Si tens un projecte emprenedor, visita el web d'emprenedoria.

Si ets una organització o empresa, pots sol·licitar el servei a través del formulari "Demana el servei" que trobaràs a continuació. Crea un usuari i selecciona l'opció "Servei d'Assessorament en Economia Social i Solidària" en el desplegable. 

Un cop demaneu el servei us trucarem per assegurar que el tipus d'assessorament que necessiteu és l'especialitzat en Economia Social i Solidària i per concertar una primera reunió de diagnosi on ens expliqueu les vostres necessitats.  A continuació, s’establirà un pla de treball per assolir els vostres objectius amb els acompanyaments experts i formacions que siguin necessàries. Les reunions s'atendran en format virtual. 

Si tens dubtes contacta'ns a través de innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat