Camí de la solidesa

Programa d'acompanyament i enfortiment d'organitzacions d'Economia Social i Solidària gestionades i liderades per dones.

 

Si sou una empresa o entitat d'Economia Social i Solidària, formada principalment per dones i necessiteu un impuls per millorar la vostra estratègia i consolidar-vos, aquest és el vostre programa!

El Programa, que contempla formació especialitzada i sobretot acompanyament individualitzat, ha tingut ja tres edicions.

Què us oferim?

En aquesta IV edició d’El Camí de la Solidesa, s'ofereixen eines, idees i recursos per ajudar a enfortir les organitzacions i millorar la seva gestió amb formació pràctica i vivencial (40 hores), on poden participar diferents persones de l’entitat o empresa, al voltant de 4 àmbits clau:

  • Persones
  • Estratègia
  • Viabilitat econòmica i financera
  • Comunicació.

Com a novetat, aquest any es treballarà en l’assoliment d’una fita concreta com un pla estratègic, el desenvolupament d’una línia d’activitat nova, un pla de comunicació, una campanya de micromecenatge, un pla de participació, o una transformació de forma jurídica, etc.

Les organitzacions participants rebran l'acompanyament d'una persona que guiarà l’organització al llarg del programa amb tutories presencials amb participació de l’equip de Barcelona Activa, espais que fomenten la intercooperació i acompanyaments individualitzats.

El programa oferirà continuïtat amb el Servei d'assessorament especialitzat en ESS de Barcelona Activa.

Aquest Programa incorpora la perspectiva i els valors de les #AltresEconomies

Quin és el calendari?

El 2 d'octubre ha començat la nova edició al Parc Tecnològic de Barcelona Activa a Nou Barris. Podeu consultar la informació més detallada en el programa adjuntat en aquesta mateixa pàgina.

Empreses i entitats participants

1a edició

2a edició

3a edició

4a edició

Oferta formativa ESS

Per més informació sobre la nostra oferta formativa per l'Economia Social i Solidària cliqueu aquí

Programa Camí de la solidesa
Programa Camí de la solidesa
Sol·licitud participació Camí de la solidesa
Sol·licitud participació Camí de la solidesa

Testimonis