Comerç a punt (reactivació)

Ens apropem al teu comerç per assessorar-te

Necessites assessorament per al teu comerç? En els moments de crisi sanitària i econòmica que estem vivint arran de la Covid-19, creus que et fa falta definir una nova estratègia empresarial per redreçar el teu negoci, adoptar nous models de màrqueting o desenvolupar noves fórmules per incentivar la demanda?

Amb el programa Comerç a punt t’oferim assessorament professional individualitzat per reactivar el teu negoci. Es tracta d’un servei d'entre 5 i 12 hores de durada i totalment gratuït*.

A més, podràs triar com, quan i de quina manera vols rebre aquest assessorament perquè, en uns moments tan especials, volem garantir la teva participació sense interferir en el compliment de les mesures de l’estat d’alarma i respectant els teus ritmes de treball.

Per sol·licitar el servei, caldrà que enviïs un correu electrònic amb l'assumpte "Comerç a punt" a proximitat@barcelonactiva.cat explicant el teu cas i justificant per què vols accedir a aquest assessorament. Un equip tècnic valorarà les sol·licituds en funció de la urgència de cada cas i contestarà a la major brevetat possible per concertar les visites, que podran ser presencials o a través d’algun mitjà telemàtic.

Comerç a punt és un programa de l’Ajuntament de Barcelona per a l’enfortiment del teixit comercial dels barris de Barcelona. Està impulsat per la Direcció de Comerç i Barcelona Activa, i compta amb la col·laboració dels Districtes de la ciutat.

(*) Places limitades fins a l’exhauriment de la bossa d’hores disponibles.

Formació per associacions
Formació per associacions