Com començar un procés d'innovació personal o a la teva empresa. Començar a innovar - Aula Virtual

Descripció
Proposem dos sessions que mostren tot un procés d'innovació. L'objectiu d'aquest taller és mostrar un procés d'innovació per a qualsevol tipus d'empresa, tinguis els recursos que tinguis. Trencarem amb els falsos mites i demostrarem que la innovació és l'única forma de competir.
Durada:
4 hores. Multisessió de 2 sessions.
Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

Objectiu principal

Dissenyar i implementar un procés d'innovació d'èxit a la vostra empresa,  tiguis els recursos que tinguis. Fer el teu manual de l¿innovador.

Objectiu específics
Proposem un procés "sprint". Són processos que es realitzant puntualment per buscar les oportunitats i donar resposta a problemes que ens platea el mercat.

Objectiu sessió 1

En aquesta primera sessió veurem com podem:
Identificar les oportunitats, detectar els problemes, transformarlo en un repte i finalment plasmarem tot un procés.
Farem una exploració sistemàtica de la vostra empresa. Qüestionant des de el model de negoci,als processos interns, serveis, canals o l'experiència de client.

Objectiu sessió 2

Com passar d'una oportunitat a una idea innovadora.
Estructurar la innovació que necessitem segons l'espai temporal i les nostres necessitats estratègiques. Podem necessitar innovació per protegir-nos dels nostres competidors o innovacions que replantin les regles de la categoria.
Classificarem les innovacions i aprendrem com seleccionar quines són les més adequades i tenen més potencial (Biz potencial) per al moment actual de l'empresa.
Finalment proposem un procés d'ideació.
Conceptualització i contrast de les millors idees. Volem mostrar com desenvolupem un prototip o prova de producte amb l'objectiu de valorar la viabilitat del producte o servei.

Temari
1. Tipus d'innovació (Incremental, disruptiva, de substitució)
2. Recollida i transformació de la informació
3. Conceptualització
4. Models d'ideació
5. Creació
6. MVP
7.  Prototipat
8. Processos Lean
9. Presa de decisions.

Activitat impartida per Sergi Manaut

Professorat
MANAUT RAMIREZ, SERGI
Conducció
Sergi Manaut

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
abr. 29, 2021
09:30 - 11:30
Aula virtual
abr. 30, 2021
09:30 - 11:30
Català
17
Places
Aula virtual
juny 7, 2021
16:00 - 18:00
Aula virtual
juny 14, 2021
16:00 - 18:00
Català
-
Obertura de la inscripció 23/05/2021 a les 00:00h.

Més informació

En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el certificat corresponent.