INNOVACIÓ SOCIAL I ESS: Pentagrowth Disruption Hub (#DiesInnoBA)

Descripció
Innovar dins del sector i obtenir eines per poder fer-ho constantment. Canviar la manera de pensar, amb una altra ullada. Pensar des del futur. Aprendre a dissenyar models de negoci disruptius, amb impacte positiu en tot l'ecosistema amb el pas a pas de la metodologia Pentagrowth https://www.pentagrowth.com/.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 4 hores
Orientat a:

Tens idees per posar l'economia al servei de les persones i promoure el compromís amb la
comunitat?
Pentagrowth és una metodologia creada per dissenyar models de negoci amb una mirada des del futur i impacte positiu a l'ecosistema.
Contribueix a l'economia social i solidària del futur

Contingut

- Anticipar: Adquireix una mentalitat disruptora. Investiga i anticipa els canvis possibles. Crea
el teu "futur que mola".
- Descompondre: Identifica, descobreix i fes un nou inventari de tot el que ja tens..
- Explorar: El que estarà disponible en l'ecosistema en el futur.
- Combinar: Creació de combinacions virtuoses per a la generació d'oportunitats de negoci innovadores que responguin als reptes de l'organització i contribueixin al seu "futur que mola".

Professorat
HENRIQUES CARRETERO, LUZ MARINA
HIGUERAS, ANNA
Conducció
Ideas for Change

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Sessió presencial
des. 14, 2021
09:30 - 13:30
InnoBA, Carrer Perú, 52,, BARCELONA
Català
16
Places

Més informació

Aquesta activitat forma part del programa d'activitats innoBA, per apropar l'ESS i la innovació socioeconòmica a tota la ciutat. Podeu consultar la resta d'activitats aquí.

Si tens alguna dificultat per seguir la sessió i/o necessites alguna adaptació especial (interpretació per llenguatge de signes, subtítols, etc.) escriu a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat ( per temes de gestió s'ha de demanar l'adaptació especial amb 7 dies d'antelació a l'inici de la formació)

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!

Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat