Ruta de navegació

ActivitatsDetall

Igualtat de gènere, diversitat i mercat de treball (Curs Online)

Descripció
En aquest curs aprendrem a detectar desigualtats de gènere i a prendre consciència de com ens afecten en la vida quotidiana, social, personal i, sobretot, laboral. I veurem estratègies per incorporar la perspectiva de gènere i de diversitat en la nostra activitat laboral diària.
Contingut


Treballarem tres mòduls:

-   Primer analitzarem els conceptes vinculats a la igualtat de gènere, els diferents rols i estereotips de gènere, així com el marc normatiu i legal amb relació a la perspectiva de gènere.


-   En el segon mòdul aprofundirem en el marc laboral, abordant aspectes claus com la bretxa salarial, la conciliació, el sostre de vidre i el terra enganxós. També veurem les mesures que es poden posar en marxa per a la igualtat de gènere.


-   Finalment trobarem un recull de tots els materials treballats, un qüestionari d¿autoavaluació i un document amb enllaços i recursos per saber-ne més i aprofundir en el tema.

Conducció
Formador Barcelona Activa

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Inscripció
Online
1 de des., 2023
31 de des., 2023
Idioma d'impartició:Català
Online
1 de gen., 2024
31 de gen., 2024
Idioma d'impartició:Català
Obertura de la inscripció 31/12/2023 a les 23:59h.
Online
1 de febr., 2024
29 de febr., 2024
Idioma d'impartició:Català
Obertura de la inscripció 31/01/2024 a les 23:59h.
Online
1 de març, 2024
31 de març, 2024
Idioma d'impartició:Català
Obertura de la inscripció 29/02/2024 a les 23:59h.

Més informació


Aquesta activitat online té edició oberta entre el primer i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.


Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.


Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l'activitat abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.


Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.

Informem que estem treballant per millorar el mòdul en castellà d'aquesta activitat, que actualment pot tenir alguns continguts en català.

ActivitatsRelacionades

Propera edició

Online
dv. 01/12/23 - dg. 31/12/23

Activitat gratuïta
Vull inscriure'm →

ActivitatsAnnexos