Ruta de navegació

ActivitatsDetall

Programa ReImaginem - Sessió informativa de la 4a edició

Descripció
Conèixer la nova edició del programa Reimaginem. Transformar, testejar. Descobrir què pot aportar aquest programa al teu projecte i resol dubtes.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 1:30 hores
Orientat a:

Empreses i entitats amb pràctiques i valors de l'ESS o que estiguin en procés d'incorporar-los i que vulguin tenir un impacte positiu ambiental, social i de bon govern.

Contingut

Des del programa Reimaginem, ajudem a transformar i fomentar la resiliència d'empreses i entitats amb pràctiques i valors d'ESS, afrontant contextos d'oportunitat i canvi des de la innovació, l'estratègia i el prototipatge. Voleu formar part de la nova edició?

Al Reimaginem, acompanyem des de l'acció, transformant l'entorn i les pràctiques diàries, compartint experiències, identificant oportunitats i repensant juntes les organitzacions.

Treballem des de la identificació dels reptes fins a la generació i desenvolupament de solucions en tres àmbits: Disseny de productes i serveis, Organització interna i Comercialització.

En aquesta sessió us explicarem al detall el programa, així com que heu de fer per a formar-ne part i com us pot ajudar. També comptarem amb l'experiència de participants de la tercera edició, què compartiran el seu pas pel programa.

Per a més informació, consulteu el web www.barcelonactiva.cat/reimaginem o contacteu innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat o truqueu al 933 20 34 04.

Us esperem a la sessió informativa!

Conducció
Tandem Social, SCCL

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
2 d’oct., 2024
16:00 - 17:30
Idioma d'impartició:Català
20
Places

ActivitatsRelacionades

Propera edició

Aula virtual
dc. 02/10/24 16:00-17:30

Activitat gratuïta
Vull inscriure'm →

ActivitatsAnnexos