On trobar finançament per a l'empresa

Descripció

En aquesta pràctica sessió, pots conéixer els recursos i serveis per cercar finançament per a l'empresa que t'ofereix Barcelona Activa, ja sigui amb entitats bancàries, fons públics o inversors privats.

Aquesta activitat t'habilita per a utilitzar els serveis d'assessorament financer de Barcelona Activa.

Monosessió: 1 sessió de 2 hores

Activitat gratuïta

Durada:
Monosessió: 1 sessió de 2 hores
Orientat a:
Activitat destinada a tots aquells professionals i petites empreses que necessitin finançament per al seu negoci i vulguin aprofitar els serveis de Barcelona Activa per a trobar-lo.
Contingut
Activitat impartida per Guifré Belloso i Víctor Ródenas, tècnics del Servei de Finançament a l'Empresa de Barcelona Activa.
Conducció
Guifré Belloso i Victor Rodenas

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
març 18, 2020
09:30 - 11:30
Oficina d'Atenció a les Empreses
Carrer Roc Boronat, 117 - 127,
BARCELONA, 08018
Català
-
Obertura de la inscripció 03/03/2020 a les 00:00h.

Més informació

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.