Mercats d'oferta i mercats de demanda (Curs online)

Descripció
Al final d¿aquest curs sabrem: En quin tipus de mercat estic operant. Quines son les millors estratègies segons el tipus de mercat. Com intentar passar d¿un mercat d¿oferta a un mercat de demanda. Realitzar una anàlisi de la clientela potencial i de les seves necessitats. Analitzar el posicionament dels productes de l¿empresa i els recursos per definir una estratègia de diferenciació.
Orientat a:

Vivim en una època d¿alta competència de productes i serveis. Per això, hem de comptar amb les eines i recursos bàsics per estar atents i atentes a les exigències que presenta el mercat.
En aquest curs aprendrem les bases per operar de manera efectiva en un mercat d¿oferta i demanda. Per una banda, analitzarem i coneixerem necessitats de la clientela i la seva experiència amb els productes de l¿empresa i, per l¿altra banda, analitzarem el mercat des del punt de vista del posicionament i la diferenciació de l¿oferta en relació amb la competència.

Contingut

Durada del curs: 2 hores i 30 minuts

El curs es divideix en dos mòduls:


Anàlisi d¿oferta
Què és l¿oferta?
Eines per competir en un mercat.
Tipus de mercats.
Idees clau: Anàlisi d¿oferta.
Ara et toca a tu!

Anàlisi de demanda

Què és la demanda?
Com identificar una tendència.
Eines per competir en un mercat de demanda.
Proposta de valor.
Idees clau: Anàlisi de demanda.
Ara et toca a tu!
Posa¿t a prova!

Trobarem vídeos i articles per treballar cadascun dels punts. Combinarem la teoria amb exemples i activitats que portin a la reflexió i a la posada en pràctica dels conceptes apresos.
Al final del darrer mòdul trobarem una prova d¿autoavaluació tipus test, per repassar i consolidar els continguts. També podrem descarregar-nos els continguts del curs.

Conducció
Docent Barcelona Empreses

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Inscripció
Online
juny 1, 2022
juny 30, 2022
Català
Online
jul. 1, 2022
jul. 31, 2022
Català
Obertura de la inscripció 30/06/2022 a les 23:59h.
Online
ag. 1, 2022
ag. 31, 2022
Català
Obertura de la inscripció 31/07/2022 a les 23:59h.
Online
set. 1, 2022
set. 30, 2022
Català
Obertura de la inscripció 31/08/2022 a les 23:59h.

Més informació

Aquesta activitat online té edició oberta entre el primer i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.
Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l'activitat abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.
Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.