Dissenyem comerç

Una oportunitat per impulsar el comerç de proximitat amb les aportacions de joves talents de les indústries creatives.

.

En què consisteix?

Centres d’ensenyament en l’àmbit de les indústries creatives i eixos comercials de Barcelona s’uneixen en el programa “Dissenyem comerç” per impulsar el comerç de proximitat de la ciutat.

El disseny, les arts visuals, l’arquitectura o l’audiovisual són àrees amb un gran poder transformador. Estudiants d’aquestes disciplines treballaran conjuntament amb el teixit comercial de la ciutat per elaborar propostes de reactivació i potenciació del comerç de barri. Una visió transversal i innovadora per afrontar els reptes del moment actual. 

El primer equip de treball està format per l’escola Elisava i l’eix comercial Sants-Les Corts. El segon ha reunit alumnes d’Acid House amb l’eix comercial de Poblenou. En el tercer, el centre LCI ha treballat amb l'Eix Torrijos-Botigues Abaceria, a Gràcia. Per la seva banda, el MBDesign de la UPC ha treballat amb la Xarxa de comerç divers, Eina amb l’Eix de Sarrià, L’Idem amb la Rambleta de Nou Barris i Elisava amb Sagrera Activa associació de comerciants.

Com participar

Sou un centre d’ensenyament en l’ambit del disseny i voleu participar? Escriviu un mail a isabel.aparici@barcelonactiva.cat.

 

 

“Dissenyem comerç” és un projecte impulsat per la Regidoria de Turisme i Indústries creatives juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats, Règim Interior i Hisenda i promogut per Disseny Hub Barcelona i Barcelona Activa.