PARC TECNOLÒGIC

 

El Parc Tecnològic és un equipament municipal ubicat al districte de Nou Barris, gestionat per Barcelona Activa i destinat a empreses tecnològiques i industrials

El seu objectiu és contribuir, de manera personalitzada i permanent, al desenvolupament de la indústria avançada mitjançant el CENTRE D'EMPRESES TECNOLÒGIQUES, el CENTRE DE PROMOCIÓ INDUSTRIAL i l'AUDITORI. A la vegada vol esdevenir un centre de referència en la difusió de les vocacions científico-tecnològiques per a la comunitat educativa del Districte i la resta de la ciutat.

 

Centre d'empreses tecnològiques

Actualment hi ha 47 empreses instal·lades, la majoria d'elles d'enginyeries avançades. 
Destaquen les enginyeries informàtica i industrial, seguides de les telecomunicacions, l'electrònica, les energies renovables i l'enginyeria aeroespacial. 
Durant el 2016, les dades generals de les empreses instal·lades van ser:

  • 36M€ de facturació agregada 
  • 485 llocs de treball al centre d'empreses 
  • 18M€ de finançament aixecat acumulat 
  • 15% amb patents i 56% amb exportacions 

Accedeix al directori de les empreses del Parc Tecnològic

El Parc Tecnològic treballa amb partners, entitats i institucions de l'ecosistema de serveis de suport a les pimes que tinguin com a objectiu comú fomentar la innovació, el coneixement de l'enginyeria aplicada i la tecnologia i el desenvolupament del sector industrial.

 

Centre de promoció industrial
  • MAKERSPACE

Es tracta del primer espai municipal per al suport al prototipatge industrial a la ciutat de Barcelona. 
Està format per un taller digital, per facilitar tecnologies digitals de realització de prototips i un espai de treball col·laboratiu, espai per allotjar projectes fets entre diverses empreses o entitats.

  • ESPAI TECH

Espai d'exposició de projectes tecnològics desenvolupats per empreses instal·lades al Centre d'Empreses Tecnològiques, els 'partners' del Parc Tecnològic i l'ecosistema industrial.

  • ACTIVITATS PROGRAMADES 

En el Parc Tecnològic també es duen a terme activitats específiques obertes a les empreses de la ciutat. Són actividats especialment dirigides a petites empreses i relacionades amb la tecnologia i la promoció de la indústria. 

 

Auditori

Amb una superfície de 500m2 i capacitat per a 210 persones, disposa de wifi gratuït, cabines per a traducció simultània, equipament per a gravació/streaming i sortida a pati ajardinat on es pot servir el càtering. 
Més informació i reserves

Dades de contacte del Parc Tecnològic i on estem

empresa@barcelonactiva.cat 

Tel. 932 917 777

Horari d'atenció: 08:00-20:00 [Horari especial d'agost: 8:00-15:00] 

C/Marie Curie, 8-14  (mapa)
08042 Barcelona

(Al costat de la seu del Districte de Nou Barris)