SALES MANAGEMENT 

 

Vols millorar la teva acció comercial i aprendre com incrementar les vendes de la teva empresa? El programa Sales Management està dissenyat per respondre a aquests reptes mitjançant una estructura vinculada a la gestió professionalitzades del procés de venda.

L'objectiu principal del programa és que cada participant sigui capaç de formular el seu Pla de Vendes, executar-lo aprofitant un seguit de tècniques i habilitats associades a cada fase del procés de venda i realitzar accions de seguiment sobre el mateix.

 

Inscriu-te aquí! Properes edicions:   SETEMBRE 2021

                                                                             OCTUBRE 2021

Davant la crisi de Covid19, les edicions de Setembre i Octubre de 2021 del Programa Sales Management es realitzaran en streaming.

 

Més informació a: salesmanagement@barcelonactiva.cat

 

COM INSCRIURE'S:

1. Descarrega la fitxa d'inscripció que trobaràs a la part dreta d'aquesta pantalla.

2. Completa la teva inscripció via web mitjançant l'enllaç anterior. Hauràs de tenir un usuari creat per poder fer-ho. Un cop realitzada la inscripció rebràs un correu electrònic de confirmació. 

3. Emplena la fitxa d'inscripció amb la informació de la teva empresa i de la seva activitat comercial.

4. Envia la fitxa al correu salesmanagement@barcelonactiva.cat

"Aquest programa està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Operació 1: Millora del teixit econòmic empresarial de la ciutat i Actuació FEDER 1.1 Programes d’acompanyament per a la millora de la competitivitat empresarials”

 

 

 

Programa Sales Management
Programa Sales Management