VENDES

 

Vols obtenir un Pla de Vendes personalitzat per a la teva empresa? Vols descobrir quins són els canals de venda i distribució més adequats per al teu producte? Vols millorar les teves habilitats per portar a bon terme el procés de venda? Has de coordinar un equip comercial?

El programa Sales Management t'ofereix la oportunitat de rebre un acompanyament i assessorament expert en el procés de gestió i direcció de vendes, per tal que pugis desenvolupar un Pla de Vendes per a la teva empresa i construeixis una proposta de valor del teu producte que t'ajudi a incrementar les vendes de la teva empresa, a través de sessions pràctiques i en un entorn motivador i dinàmic.

  • El programa Sales Management té com a objectiu  proporcionar eines analítiques per elaborar una Pla de Vendes, així com reforçar l'argumentació comercial de les persones participants per tal d'afrontar la tasca comercial amb més confiança, com plantejar un procés de venda veritablement enfocat en el client. El programa té una durada de 40 hores distribuïdes en 10 sessions de 4 hores, així com 2 sessions de 2 hores d'assessorament personalitzat.
  • L'aportació per participant es de 150€, mentre que la resta del cost del programa serà assumit per l'Ajuntament de Barcelona.

 Propera Edició:

  • 2n trimestre 2019.

Per a més informació o en cas d'estar interessat/da en participar en el Programa, envian's un correo a:

salesmanagement@barcelonactiva.cat

 

"Aquest programa està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Operació 1: Millora del teixit econòmìc empresarial de la ciutat i Actuació FEDER 1.1  Programes d’acompanyament per a la millora de la competitivitat empresarials”

 

 

Informació d'interès
Informació d'interès