VENDES

 

Acompanyament i assessorament a empresàries /directives i empresaris i directius en el procés de gestió i direcció de vendes, a través de sessions pràctiques en un entorn motivador i dinàmic via els programes Sales Management.

  • El programa Sales Management té com a objectiu reforçar l'argumentació comercial dels participants per tal d'afrontar la tasca comercial amb més confiança, com plantejar un procés de venda veritablement enfocat en el client i donar eines per fer-ho.
    El programa té una durada de 40 hores distribuïdes en 10 sessions de 4 hores.
    L'aportació per participant és de 150€ i la resta del cost del programa és assumit per l'Ajuntament de Barcelona.

 Edicions actuals:

  • Edició VII : Octubre 2017, dirigida a empresàries i directives.
  • Edició VIII: Octubre 2017 dirigida empresaris i directius en l'àmbit comercial i de vendes.

Amb el suport de:  Centre Dale Carnegie de Barcelona per a la Edició VII i Optimum Consultoria en ventas per a la Edició VIII. Les sessions s'impartiran per experts amb una sòlida experiència comercial empresarial.

"Aquest programa està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Operació 1: Millora del teixit econòmìc empresarial de la ciutat i Actuació FEDER 1.1  Programes d’acompanyament per a la millora de la competitivitat empresarials”

 

 

Informació d'interès
Informació d'interès