SALES MANAGEMENT 

 

Vols millorar la teva acció comercial i aprendre com incrementar les vendes de la teva empresa? El programa Sales Management està dissenyat per respondre a aquests reptes mitjançant una estructura vinculada a la gestió professionalitzades del procés de venda.

L'objectiu principal del programa és que cada participant sigui capaç de formular el seu Pla de Vendes, executar-lo aprofitant un seguit de tècniques i habilitats associades a cada fase del procés de venda i realitzar accions de seguiment sobre el mateix.

T'oferim l'oportunitat de rebre un acompanyament i assessorament expert per tal que pugis desenvolupar un Pla de Vendes per a la teva empresa i construeixis una proposta de valor del teu producte que t'ajudi a incrementar les vendes de la teva empresa, a través de sessions pràctiques, assessoraments individuals i un entorn participatiu i dinàmic.

El programa es composa de 10 sessions presencials amb una orientació eminentment pràctica, enfocades a proveir d'eines i Know-how relatiu al procés de venda i enfocat a resultats. A les sessions es comptarà amb la participació d'una persona professional de la venda i experta coneixedora dels aspectes psicològics que afecten a compradors, decisors i públic objectiu.

A més, per assentar l'assimilació dels coneixements, al llarg de les 10 sessions es portaran a terme 27 exercicis pràctics basats en el mètode del casi i diferents role-play encaminats a posar en pràctica la teoria i, a la darrera sessió, es realitzarà un teatre de vendes.

Les 10 sessions presencials tindran els següents continguts:

  1. Competències personals per a la venda.
  2. Metodologia i procés comercial: del mercat a la base de dades.
  3. Prospecció i concentració: El procés de qualificació i contacte.
  4. Coneixement del client.
  5. Llenguatge corporal.
  6. La presentació de l'oferta: l'argumentari de venda.
  7. Les objeccions (del client).
  8. Negociació i tancament de la venda.
  9. Eines de CRM: construeix el teu propi quadre de seguiment comercial.
  10. El Pla de Vendes: de la teoria a la pràctica.

Per altra banda, cada participant disposarà de 4 hores en 2 sessions d'assessorament individual, destinades a desencallar problemàtiques particulars en relació a la formulació i execució d'un Pla de Vendes, així com resoldre els punts febles que trobin les persones participants a títol individual.

La participació en aquest programa té un cost de 150€ per empresa.

Propera Edició:

ABRIL 2020. Inscripcions obertes!!!!

 

COM INSCRIURE'S

1. Descarrega la fitxa d'inscripció que trobaràs a la part dreta d'aquesta pantalla.

2. Completa la teva inscripció via web mitjançant l'enllaç anterior. Hauràs de tenir un usuari creat per poder fer-ho. Un cop realitzada la inscripció rebràs un correu electrònic de confirmació. 

3. Emplena la fitxa d'inscripció amb la informació de la teva empresa i de la teva activitat comercial.

4. Envia la fitxa al correu salesmanagement@barcelonactiva.cat

Així que ens sigui possible atendrem la teva inscripció.

 

Per a més informació envian's un correu a salesmanagement@barcelonactiva.cat

 

"Aquest programa està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Operació 1: Millora del teixit econòmìc empresarial de la ciutat i Actuació FEDER 1.1 Programes d’acompanyament per a la millora de la competitivitat empresarials”