On trobar finançament per a l'empresa - Aula Virtual

Descripció

En aquesta pràctica sessió, pots conéixer els recursos i serveis per cercar finançament per a l'empresa que t'ofereix Barcelona Activa, ja sigui amb entitats bancàries, fons públics o inversors privats.

Aquesta activitat t'habilita per a utilitzar els serveis d'assessorament financer de Barcelona Activa.

Durada:
Monosessió: 1 sessió de 1:30 hores
Orientat a:
Activitat destinada a tots aquells professionals i petites empreses que necessitin finançament per al seu negoci i vulguin aprofitar els serveis de Barcelona Activa per a trobar-lo.
Contingut

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.


Activitat impartida per Guifré Belloso i Víctor Ródenas, tècnics del Servei de Finançament a l'Empresa de Barcelona Activa.

Conducció
Guifré Belloso i Victor Rodenas

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
gen. 20, 2022
09:30 - 11:00
Català
-
Inscripció tancada.
Aula virtual
feb. 16, 2022
09:30 - 11:00
Català
-
Obertura de la inscripció 01/02/2022 a les 00:00h.
Aula virtual
març 16, 2022
09:30 - 11:00
Català
-
Obertura de la inscripció 01/03/2022 a les 00:00h.

Més informació

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.