Taller formatiu sobre eines de treball tecnoètic per empreses ESS. PANORÀMICA D'EINES

Descripció
En una exploració panoràmica veurem els diferents serveis de CommonsCloud, eines que responen a totes les necessitats del teletreball. Veurem l'Oficina (NextCloud i Collabora online) per compartir documents i treballar de manera distribuïda. L'Àgora (Discourse), un espai de debat que facilita la comunicació interna de col·lectius. Formularis (Limesurvey) per fer consultes o inscripcions. Correu electrònic, amb Zimbra. VídeoConferència amb Meet i Commonscloud. I Dolibarr ERP/CRM per planificar recursos empresarials i gestionar relacions amb clients.
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 2 hores
Orientat a:

La sessió està dirigida a la ciutadania en general, no calen coneixements previs.

Contingut


- Conceptes: programari lliure, codi obert, coneixement obert i procomuns digitals, servei tecnoètic. Eines disponibles.
- Panoràmica sobre les eines de CommonsCloud: Oficina, Correu, Formularis, Dolibarr, Àgora, Meet.
- Explicació de com fer l'alta per accedir a l'Oficina demo a la propera sessió. Posada en comú sobre l'experiència.
- Tancament de la sessió.


Conducció
Procomuns

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
nov. 23, 2021
16:00 - 18:00
-
-
Sense places.

Més informació

Aquesta activitat forma part del programa d'activitats innoBA, per apropar l'ESS i la innovació socioeconòmica a tota la ciutat. Podeu consultar la resta d'activitats aquí.

Si tens alguna dificultat per seguir la sessió i/o necessites alguna adaptació especial (interpretació per llenguatge de signes, subtítols, etc.) escriu a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat ( per temes de gestió s'ha de demanar l'adaptació especial amb 7 dies d'antelació a l'inici de la formació)

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antelació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!

Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat