Mobilitat - Curs 2 : Com s elabora un pla de desplaçament d'empresa (Curs Online)

Descripció
Per complir els objectius generals d'un PDE, cal conèixer amb detall les pautes de desplaçament i la demanda de mobilitat del conjunt de l'empresa, així com comprendre la situació de partida de la mobilitat del centre de treball. És així com podrem donar el tret de sortida a l'elaboració del nostre PDE.
Orientat a:

Formació adreçada a totes les organitzacions i empreses socials i econòmiques de la ciutat, així com tots els operadors de l'ecosistema de la mobilitat per actuar conjuntament i aconseguir un model de mobilitat obligada més sostenible i eficient a Barcelona i l'àrea metropolitana.

Contingut

En aquest segon curs t'oferirem les eines necessàries per avaluar la situació de partida, a partir d'un diagnòstic de la situació inicial respecte a la mobilitat de les persones que es desplacen al centre de treball i la caracterització de les necessitats de l'empresa.
També t'ajudarem a fixar uns objectius específics i t'ensenyarem a fer servir la calculadora d'externalitats, una eina elaborada per l'Autoritat del Transport Metropolità, molt útil per calcular els costos socials derivats del transport i que generen un impacte negatiu, alhora que imprescindible per certificar el nou pla de mobilitat.

Continguts del curs 2

1. La fase de diagnosi
  a. Aspectes fonamentals per fer un bon diagnòstic inicial
  b. Resum de la diagnosi i objectius de millora
  c. Indicadors
2. Càlcul d¿externalitats
  a. Per a què serveix?
  b. Com funciona?

Conducció
Docent Barcelona Empreses

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Inscripció
Online
juny 1, 2023
juny 30, 2023
Català
Online
jul. 1, 2023
jul. 31, 2023
Català
Obertura de la inscripció 30/06/2023 a les 23:59h.
Online
ag. 1, 2023
ag. 31, 2023
Català
Obertura de la inscripció 31/07/2023 a les 23:59h.
Online
set. 1, 2023
set. 30, 2023
Català
Obertura de la inscripció 31/08/2023 a les 23:59h.

Més informació

Aquesta activitat online té edició oberta entre el primer i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.
Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l'activitat abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.
Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.