Sessió informativa ONLINE per a persones emprenedores - Versió en català

Descripció
Donar informació a la persona emprenedora sobre els serveis que ofereix Barcelona Activa, adaptant aquests serveis a la fase en què es troba la persona emprenedora.
Orientat a:
Persones emprenedores amb una idea de negoci
Contingut
En aquesta sessió l'equip tècnic d'Emprenedoria - Barcelona Activa et vol ajudar a descobrir els recursos que t'ofereix Barcelona Activa en les diferents etapes que té un procés de posada en marxa d'un negoci i en la consolidació d'aquest.

Aquesta sessió se centrarà en les primeres fases del procés emprenedor, és a dir, des de la idea de negoci com a punt de partida fins a la construcció del model de negoci de la futura empresa. S'explicaran conceptes clau, com la proposta de valor, útils per entendre la importància de donar valor al projecte a través de la detecció i estudi de les necessitats de la clientela a qui ens volem adreçar. S'explicarà l'eina del Business Model Canvas, una de les més utilitzades avui en dia per visualitzar la manera en què l'empresa vol guanyar diners, i el pla d'empresa com a instrument per plasmar la posada en marxa del negoci i analitzar-ne la viabilitat. Per cada una de les fases del procés de creació d'una empresa, s'explicaran amb detall els recursos web, les activitats formatives i els serveis personalitzats recomanats.

L'equip tècnic d'Emprenedoria - Barcelona Activa espera que aquesta activitat sigui el primer pas per a treballar conjuntament en la definició del teu model de negoci i perquè el puguis posar en marxa a la nostra ciutat.

 

Conducció
Docent Barcelona Activa

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Inscripció
Online
set. 1, 2021
set. 30, 2021
Català