Ruta de navegació

SERVEI D'INFORMACIÓ I TRÀMITS MUNICIPALS

Acompanyament per facilitar-te els tràmits municipals necessaris per desenvolupar una activitat econòmica a la ciutat.

Sovint les activitats econòmiques que es volen dur a terme necessiten d’un permís, una llicència o alguna mena de certificat sense el qual no es pot començar l’activitat.

A l’OAE disposem d’una finestreta d’informació i assessorament sobre els principals tràmits municipals necessaris per desenvolupar una activitat econòmica a la ciutat. En funció de l’activitat de l’empresa, t’indiquem els tràmits necessaris i t’acompanyem durant tot el procés amb l’objectiu de resoldre qualsevol dubte que puguis tenir i facilitar-te cada pas.

Durant l’any 2023 hem realitzat més de 17.000 atencions i hem tramitat més de 2.900 comunicats d’inici d’activitat a la ciutat de Barcelona.

DETALLS DEL SERVEI

El servei inclou accés a informació detallada sobre tràmits com:

  • Plans d’usos
  • Consultes tècniques
  • Tramitació d’assabentats i comunicats
  • Consultes d’expedients oberts
  • Transmissió de llicències
  • Desenvolupar una activitat econòmica o un projecte empresarial al 22@ (NOU)
  • Altres

Per accedir al Servei d’Informació i Tràmits Municipals de l’OAE,  cal demanar cita prèvia a l'Oficina Virtual de Tràmits. L'última cita és a les 17:30 h. de dilluns a dijous i a les 14:00 h. els divendres. Durant el mes d'agost, l'última cita és a les 14:00 h. de dilluns a divendres. Pots demanar cita a través d'aquest enllaç:

Servei de Finestreta Única 22@

Si tens clar que vols desenvolupar una activitat económica o empresarial al districte 22@, el Servei de Finestreta Única 22@ és una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat implantar un únic punt de referència tant per a empreses com per a particulars en relació amb les gestions empresarials i urbanístiques al districte .

FORMACIÓ RELACIONADA