Ruta de navegació

ActivitatsDetall

ConversESS 1. El salt d'escala esglaó a esglaó

Descripció
Comencem el cicle posant sobre la taula les qüestions i elements clau que formaran el marc conceptual i les bases per a les posteriors reflexions al voltant de 3 eixos: 1. Com créixer i mantenir el propòsit 2. Com créixer i mantenir l'operativitat/eficiència 3. Com créixer i posar les persones al centre (cures, participació)
Durada:
Monosessió: 1 sessió de 2 hores
Contingut

Per tal de formar el marc conceptual, comptarem en 2 blocs de conversa. El primer pretén plantejar quin és el punt de situació i quins són els reptes que enfronten les organitzacions d'ESS que es plantegen un creixement. Per això, tindrem l'experiència d'empreses d'economia social que estan en procés de créixer o bé que han escalat el seu projecte en els últims anys. El segon bloc, pretén recollir els aprenentatges d'algunes de les empreses d'ESS grans ja consolidades que a través del seu testimoni ens permeti identificar quins són els models i estratègies.



Conducció
Barcelona Activa

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Sessió presencial
16 d’oct., 2024
18:00 - 20:00
Bloc4BCN, Carrer Constitució, 17, (Sants-Montjuïc) BARCELONA
Idioma d'impartició:Català
-
Inscripció tancada.

Més informació

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l'oferta de cursos i tallers actuals aquí!

Per a més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat.

Les persones que no tinguin un CIF d'empresa, per fer la inscripció podreu posar el vostre NIF/NIE.

ActivitatsRelacionades

Propera edició

Sessió presencial
dc. 16/10/24 18:00-20:00
Bloc4BCN, Carrer Constitució, 17, (Sants-Montjuïc) BARCELONA

Activitat gratuïta
Inscripció tancada.

ActivitatsAnnexos