Ruta de navegació

COMERÇ

Formació i serveis per al comerç de la ciutat

El comerç de la ciutat de Barcelona es consolida com un sector fort i estratègic, en un context dominat per l’impacte del turisme, i per canvis tant en la demanda comercial i de restauració com en els canals de provisió de serveis.

Barcelona Activa i la Direcció de Serveis de Comerç, Restauració i Consum t'ofereixen una cartera de serveis i formació online per ajudar-te a millorar el teu comerç en les diferents vessants del negoci, des de la gestió i la innovació fins la transformació digital o el màrqueting.

SERVEIS DE L'OAE PER AL COMERÇ

Des de la Oficina d'Atenció a les Empreses (OAE) donem suport al comerç a través dels següents serveis:

Informació i tràmits municipals

Vols informar-te o realitzar algun tràmit amb l’Ajuntament? L'equip d'Informació i tràmits municipals t'indicarà els passos a realitzar i t’acompanyarà durant tot el procés.

+ Més informació

Finançament empresarial

Necessites diners per fer créixer el teu negoci? El Servei de finançament et proporcionarà assessorament en funció de les necessitats específiques del teu comerç i t'ajudarà en el procés de tramitació de recursos financers.

+ Més informació

Gestió del talent

Has de contractar i no trobes la persona adequada? El Servei de gestió del talent t'acompanyarà en el procés de selecció, des de la identificació de vacants fins la cerca de talent, la preselecció i l'enviament de candidatures.

Més informació

Internacionalització

Vols vendre a l’estranger i no saps com fer-ho? El Servei d'internacionalització inclou una anàlisi i un primer assessorament sobre negocis internacionals i ofereix un programa específic d’activitats de formació sobre internacionalització i accés a nous mercats.

+ Més informació

Assessorament empresarial

Vols un assessorament personalitzat que et permeti fer créixer el teu comerç? Demana el Servei d'assessorament empresarial i un equip expert t'ajudarà a diagnosticar i definir les accions de millora que necessita el teu comerç.

+ Més informació

Transmissió pel creixement empresarial

Vols traspassar el teu comerç? El Programa de transmissió pel creixement empresarial proporciona assessorament personalitzat als comerciants que volen cedir el seu negoci i els dona suport en la valoració, la negociació i el tancament de l’acord amb el nou propietari.

+ Més informació