Ruta de navegació

PROGRAMA PER A LA MILLORA, DIGITALITZACIÓ I SOSTENIBILITAT DELS NEGOCIS

Acompanyament a les empreses cap a un futur sostenible

El programa per a la millora, digitalització i sostenibilitat dels negocis acompanya les empreses de la ciutat de Barcelona i de la seva àrea metropolitana per adaptar-se als desafiaments actuals derivats d’un entorn en constant evolució. Conjuntament, identificarem les àrees a transformar i seguirem el procés d'implementació dels canvis necessaris. 

L'acompanyament també contempla l'estudi dels ajuts disponibles en el marc del programa Next Generation EU que es puguin utilitzar per finançar els projectes.

El programa ofereix tres línies de suport diferents:

  • Suport als processos de digitalització de les empreses, des de la definició del projecte fins a la tramitació dels ajuts del Kit Digital.
    Accedeix
  • Suport per la millora i transformació dels models de negoci. Contemplant les activitats que formen part de la cadena de valor, s’acompanya a les empreses en la definició de noves estratègies de model de negoci, identificant noves oportunitats i àmbits de millora.
    Accedeix
  • Suport per la millora de la sostenibilitat ambiental de les activitats empresarials.
    Accedeix

Missatge Feder - Actuació 1.1

“Aquest programa està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Operació 1: Millora del teixit econòmic empresarial de la ciutat i Actuació FEDER 1.1 Programes d’acompanyament per a la millora de la competitivitat empresarials”.