Ruta de navegació

SERVEI DE TRANSMISSIÓ EMPRESARIAL

Assessorament personalitzat tant si ets un/a empresari/a que vol cedir el seu negoci com si ets un/a emprenedor/a interessat/da en donar continuïtat a una empresa ja existent.

Des de l’OAE et donem accés a un  mercat transparent de transmissió empresarial on les persones que volen cedir el seu negoci es poden trobar amb compradors potencials, ja siguin persones emprenedores que cerquen un negoci per gestionar-lo o ja siguin empreses interessades en adquirir unitats de negoci per desenvolupar o fer créixer la seva activitat empresarial.

A través del Programa de transmissió pel creixement empresarial, acompanyem a les parts compradora i venedora en el procés de negociació i formalització de l'operació a través d’assessorament personalitzat i informació per a dur a terme el procés de cessió.

En el cas de les persones emprenedores o empreses que adquireixen el negoci, el programa també les acompanya durant els  sis mesos posteriors a l’adquisició del negoci per implementar un pla de creixement de l’activitat empresarial.

Per empreses

Si tens una empresa i vols analitzar la possibilitat d’adquirir un nou negoci per desenvolupar o fer créixer la teva activitat, fes clic a continuació per rebre suport especialitzat .

+ Més informació

Per cedents

Si tens una empresa i la vols cedir fes clic a continuació per rebre suport del nostre equip expert.

+ Més informació

Per emprenedors

Si ets una persona emprenedora interessada en continuar amb un negoci ja existent, fes clic a continuació per assessorament del nostre equip tècnic.

+ Més informació

Partners

FORMACIÓ RELACIONADA

Publicador de continguts