Barcelona Fashion Forward

Impulsem la teva marca de moda

Barcelona Fashion Forward és un programa que pretén impulsar i acompanyar a dissenyadors, dissenyadores i marques de moda emergents, i té com a objectiu donar-los suport en la optimització de processos i mètodes, incorporant metodologies per la millora en la seva professionalització, i en les àrees de comercialització, comunicació i digitalització a través de sessions formatives, acompanyament personalitzat i finançament de serveis.

El programa serà gestionat per persones expertes amb una sòlida experiència en l'àmbit de la gestió empresarial i l'emprenedoria, així com en el sector de la moda.

+
+

Metodologia

El programa està dividit en dues fases:
 

Formació i mentoria

La primera fase inclou càpsules formatives grupals i mentories personalitzades, especialitzades en les àrees de negoci del sector de la moda, per a 10 participants, amb una durada de 5 mesos. A la finalització d’aquesta fase s’escolliran 4 participants per accedir a la fase 2

Pla de serveis

En la fase 2, a les 4 empreses o dissenyadors/es resultants de la Fase 1, se’ls crearà un pla de serveis ad hoc i segons les seves necessitats, enfocat a millorar la seva comercialització, comunicació i digitalització, durant un període de 6 mesos. Aquest pla s’adaptarà en funció de les necessitats individuals de cada una de les empreses participants, alineat amb els següents serveis:

  1. Showroom de vendes.
  2. Showroom de comunicació.
  3. Agència de màrqueting digital.
  4. Comercialització a públic final.

A qui va dirigit?

El programa va dirigit a persones autònomes o empreses de la ciutat de Barcelona o l’àrea metropolitana, especialitzades en el disseny, confecció i comercialització de productes tèxtils acabats de dona, home, infantil, calçat o accessoris. Es valorarà que siguin innovadores en sentit ampli i que incorporin creativitat i sostenibilitat a processos i productes.

Inscripció

Per presentar la teva candidatura al programa, cal omplir aquesta fitxa d'inscripció i enviar-la a l'adreça de correu fashionforward@barcelonactiva.cat abans del 30 de gener de 2022. Un cop tancat el periode d'inscripció, es farà la selecció dels 10 participants.

Més informació

Més informació: fashionforward@barcelonactiva.cat.