Ruta de navegació

FORMACIÓ I PROGRAMES PER ORGANITZACIONS D'ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA

Barcelona Activa proposa un conjunt de càpsules formatives de curta durada creades amb l’objectiu de dotar d’eines a les empreses i entitats de l’ESS i a les que vulguin apostar per la generació d’impactes ambientals, i socials positius, i models organitzatius més democràtics. Aquestes es duen a terme tant en format mono-sessió (una única sessió) com multi-sessió (en més d’un dia o sessió).  
Tanmateix, també posem a la vostra disposició cursos de formació online, on podreu aprofundir sobre l’ESS de manera autodidàctica i al vostre ritme.
L'oferta formativa s’estructura en quatre categories

FORMACIÓ AMB SESSIONS OBERTES

ActivitatsLlistat

Eines i estratègies de comunicació
Gestió econòmica i financera, i viabilitat
Planificació estratègica i tendències en ESS
Itinerari formatiu sobre licitacions, contractació pública i ESS

Missatge contingut no disponible temporalment

Per problemes tècnics, aquesta contingut no està disponible temporalment.

A cada categoria trobareu el següent contingut: 
  1. Eines i estratègies de comunicació: s'inclouen formacions per promoure eines pràctiques per a l'enfortiment de la comunicació d'organitzacions i iniciatives de l'Economia Social i solidària (ESS).
  2. Gestió econòmica i financera, i viabilitat: ofereix activitats per introduir-se i endinsar-se en diferents eines pràctiques en vers la democràcia interna, la implementació de plans d'igualtat, i processos de cocreació i avaluació d'impacte.
  3. Planificació estratègica i tendències en ESS: són activitats per a promoure el coneixement de l'univers de l'ESS, les claus per a emprendre en aquest àmbit, la conciliació familiar, laboral i personal, i les oportunitats i competències més valorades.
  4. L' itinerari formatiu sobre licitacions, contractació pública i ESS: enfocat a entendre el procediment de la contractació pública i les bases per presentar-vos i tramitar licitacions públiques.
També trobareu activitats formatives en matèria d'igualtat en format presencial en aquesta pàgina web, i en format mooc aquí.
Totes les formacions es programen de manera trimestral i tenint en compte el recull de necessitats dels tècnics i les peticions de les persones que participen en la nostra oferta formativa.  
Si vols rebre les novetats al teu correu electrònic, subscriu-te al butlletí mensual aquí. També pots seguir el canal de Twitter @AltresEconomies.
Per a més informació sobre programes, activitats i ajuts per a empreses, entitats, i projectes emprenedors de l'Economia Social i Solidària, consulta la nostra pàgina web
També pots contactar amb nosaltres a partir de: 

properes activitats

ActivitatsCalendar

Missatge contingut no disponible temporalment

Per problemes tècnics, aquesta contingut no està disponible temporalment.

últimes places disponibles

ActivitatsUltimesplaces

05.10.2023 12:00 PM
Com tramitar telemàticament societats limitades

05.10.2023 04:00 PM
Wordpress: Gestió bàsica

Missatge contingut no disponible temporalment

Per problemes tècnics, aquesta contingut no està disponible temporalment.