Constitució d'Empreses

Suport en totes les fases i tràmits necessaris per a la constitució d'una societat mercantil i altes d'activitat empresarial.

Atès el moment excepcional actual provocat per la COVID-19, l'Oficina d'Atenció a les Empreses de Barcelona Activa farà atenció telefònica, per correu electrònic i mitjançant reunions online. Per sol·licitar un servei, entra a la modalitat que t'interessi i clica el botó "Demana el servei". També pots sol·licitar informació trucant al nostre Front Office, 93 320 96 00.

Durant aquest període, el Servei de Constitució d'Empreses també donarà informació sobre ajuts per fer front al a crisi i suport en la tramitació de baixes de persones autònomes i societats limitades.

 

Crear una empresa pot convertir-se en un procés complicat, lent i ple de conceptes administratius complexos. A l’OAE estem al teu costat per fer que aquest primer pas sigui més senzill i només hagis de preocupar-te de tirar endavant el teu negoci.

Serveis

A través del Servei de Constitució d’Empreses de l'OAE, obtindràs informació, assessorament i tramitació telemàtica per constituir la teva societat mercantil (societat limitada) i t’ajudarem a què et donis d’alta com a persona autònoma (empresari/a individual).

Des de l’any 2008 hem donat suport a la constitució de més de 4.000 empreses

Requisits

Per accedir al Servei de Constitució d’empreses cal assistir prèviament a una de les següents activitats preparatòries (presencial o online), segons el tipus d'empresa que es vulgui constituir. Les activitats tenen una durada de dues hores. Inscriu-te a la propera sessió a través d'aquests enllaços:

Programa de Gestories Col·laboradores amb Barcelona Activa

Barcelona Activa ha signat un acord amb el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya pel qual s’ha creat el programa “Gestoria Col·laboradora amb Barcelona Activa”.
En el marc d’aquest programa les empreses que s’acaben de constituir disposen d’un índex de Gestors Administratius especialitzats perquè puguin trobar el que millor s’adapta a les seves necessitats.
Les gestories adherides a aquest programa ofereixen un preu especial en l’assessorament integral a empreses (fiscal, laboral, mercantil, etc.) necessari per tirar endavant la seva activitat.

Partners

CIRCE, Centro de Información y Red de Creación de Empresas
Ministerio de Industria, Comercio y Turismo
Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya