Tècniques de creativitat per a petites empreses. Troba respostes més enllà de l'òbvia - Aula Virtual

Descripció

L'objectiu de la sessió és presentar i practicar diverses tècniques de creativitat que es poden usar en les petites empreses

Durada:
Monosessió: 1 sessió de 1:30 hores
Orientat a:
Càpsula dirigida a directius/ves de petites empreses i empresaris/àries autònoms/es
Contingut

Resultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb smallResultat d'imatges de light bulb small

Creativitat és ser capaç de generar solucions diverses, més enllà de les òbvies. Les petites empreses han de ser per tant constantment creatives, per a poder competir i treballar en les millors condicions. L'habilitat creativa és necessària en la gestió d'equips, en la resposta als clients, en el màrqueting, en la creació de nou servei, .... Però el dia a dia de la petita empresa és complex i moltes vegades ens porta a treballar en pilot automàtic, un gran problema per a la capacitat creativa, i per tant innovadora, de l'empresa.

En aquesta sessió es presentaran diverses tècniques de creativitat, de diferents autors i per a ser usats en varietat de situacions. També es farà esment en les tècniques que es poden portar a terme individualment, per quan no es disposa d'un grup.

Les tècniques presentades són tècniques clàssiques, incloent Sis barrets per a pensar, Brainstorming/brainwriting amb variacions, retorn a l'ideal i Random Word.


Conducció
Aurora Morales

Calendari

Dies i horari
Lloc de realització
Idioma d'impartició
Places
Inscripció
Aula virtual
des. 15, 2022
10:00 - 11:30
Català
24
Places

Més informació

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.


Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.