Ruta de navegació

SERVEI D'INTERNACIONALITZACIÓ I TRÀMITS DE COMERÇ EXTERIOR

Orientació experta per iniciar-te en l'exportació i en la internacionalització del teu negoci.

Dins d’una economia cada vegada més global, les empreses han de donar el seu servei allà on es troba el seu client, ja sigui a prop o ben lluny. En aquest sentit, l’estratègia d’Internacionalització és una de les més necessàries, però alhora també una de les més complicades i arriscades de dur a terme. 

Per aquesta raó, a l’OAE oferim el Servei de diagnosi i assessorament sobre comerç exterior i negocis internacionals, que està concebut per a empreses que es troben en procés d’internacionalització o que estan iniciant els tràmits per a internacionalitzar-se, oferint una orientació experta per iniciar-te en l'exportació.

El servei inclou una anàlisi i un primer assessorament relacionat amb el comerç exterior i orientació sobre negocis internacionals. Resol tots els teus dubtes sobre comerç exterior amb l'equip expert en internacionalització de l'OAE i rep una diagnosi i assessorament individualitzat sobre la millor estratègia a desenvolupar perquè la teva empresa pugui accedir als mercats internacionals.

També posem a l’abast de les empreses un programa específic d’activitats de formació sobre internacionalització i accés a nous mercats i, si s’escau, s’orienta i es facilita l’accés a programes complementaris d’altres organismes, ajudant en tot moment a reduir els riscos i les incerteses que aquests processos acostumen a provocar.

En cas necessari, derivarem el teu cas a altres organismes especialitzats en l'àmbit de la internacionalització empresarial que també podran facilitar-te assessorament i informació sobre noves oportunitats de negoci a l'exterior. En aquest context, com a entitat promotora de la Enterprise Europe Network, apropem a les empreses i professionals de la ciutat una serie de serveis de cooperació empresarial, com són la cerca de socis internacionals, així com de suport a la internacionalització, com són l'assessorament en fiscalitat, tràmits o acords de lliure comerç.

FORMACIÓ RELACIONADA