Formació i programes per organitzacions d'economia social i solidària

Formació

Barcelona Activa proposa una conjunt de càpsules formatives de curta durada creades amb l’objectiu de dotar d’eines a les empreses i entitats de l’ESS i a les que vulguin apostar per la generació d’impactes ambientals, i socials positius i models organitzatius més democràtics. Aquestes es duen a terme tant en format mono-sessió (una única sessió) com multi-sessió (en més d’un dia o sessió).  

L'oferta formativa estable s’estructura en quatre blocs : 

  1. Comunicació amb valors d'ESS, que duu a terme la proveïdora Colectic
  2. Eines per a promoure els valors de l'ESS en la gestió d'organitzacions, amb la col·laboració de Barabara.
  3. Fiscalitat i finançament en organitzacions de l'ESS, impartides per Facto.
  4. Tendències i oportunitats de l'ESS, també per part de Barabara.

L’objectiu de les mateixes és donar eines i continguts sobre  les  diferents temàtiques i que  poden ser  complementades de  manera individualitzada  pel SAESS. Es programen de manera trimestral i tenint en compte el recull de necessitats dels tècnics i les peticions de les persones que participen en la nostra oferta formativa.  

Consulta el calendari d'aquest trimestre en aquest enllaç.

Si t’interessen formacions enfocades en l’emprenedoria visita el web d’emprenedoria aquí.

També oferim formacions en matèria d'igualtat, consultales en aquest enllaç.

 

ATENCIÓ: si quan entres a una activitat no es troba és perquè aquesta no està disponible temporalment, però estigues atenta perquè la tornarem a programar en les properes setmanes.

 

Com comunicar amb valors de l'Economia Social i Solidària

Formacions amb l'objectiu de promoure eines pràctiques per a l'enfortiment de la comunicació d'organitzacions i iniciatives de l'Economia Social i solidària (ESS), així com per a promoure una comunicació transformadora en altres àmbits.

Eines per a promoure els valors de l'Economia Social i Solidària en la gestió d'organitzacions

Activitats amb l'objectiu de facilitar eines pràctiques per a la promoció de la democràcia interna, implementació de plans d'igualtat , eines i processos de cocreació i avaluació d'impacte des de la mirada de l' Economia Social i Solidària.

Fiscalitat i finançament en organitzacions de l'ESS

Formacions amb l'objectiu de  promoure el coneixement de formes jurídiques de l'Economia Social i Solidària i les seves implicacions fiscals, així com conèixer les obligacions fiscals tant d'empreses i entitats que comencen com d'aquelles que ja porten una trajectòria. i activitats adreçades a millorar la gestió financera d'organitzacions i iniciatives en temes com fonts de finançament públic ètic, captació i justificació de subvencions i eines per a millorar la sostenibilitat dels projectes.

Tendències i oportunitats de l'ESS

Activitats per a promoure el coneixement de l'univers de l'ESS, claus per a emprendre en aquest àmbit, conciliació familiar,laboral i personal, oportunitats i competències més valorades en l'ESS

 

Si vols rebre les novetats al teu correu electrònic, subscriu-te al butlletí mensual aquí. També pots seguir el canal de Twitter @AltresEconomies.

Ajuts econòmics
Ajuts econòmics per les organitzacions de l'economia social i solidària.

Les organitzacions d'ESS que tingueu dubtes sobre procediments i accés a "Crea Feina Barcelona" podeu adreçar-vos al Servei d'Assessorament en ESS de Barcelona Activa.

Email: innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat 

Telèfon: 933203404 

Properes activitats
Últimes places disponibles
28.09.2021 10:00 AM.
Fiscalitat per a noves empreses 2: l'IVA - Aula Virtual

28.09.2021 04:00 PM.
Estratègies de màrqueting digital i xarxes socials: comunica amb valors! - Aula Virtual