Gestió del Talent

Serveis i recursos per a ajudar-te a trobar el millor talent

Sabem que escollir a les persones adequades per a la teva empresa no és senzill. Per això t'oferim suport a l'hora de cobrir les necessitats de talent per a la teva organització.

Serveis

Amb aquest Servei t'acompanyarem durant tot el procés, des de la identificació de vacants, la cerca de talent (candidatures que hi ha a la base de dades de Barcelona Activa i altres fonts de reclutament), la preselecció i l'enviament de candidatures.

El Servei ofereix aquest suport tant per a posicions laborals com de pràctiques:

Suport per posicions laborals

 • Suport en la captació i fidelització del talent
 • Informació en matèria de contractació
 • Informació sobre polítiques retributives
 • Informació i gestió en bonificacions a la contractació
  • Subvenció “Bona Feina”

   Ajudes a les empreses de fins a 12.000 € per a la contractació de persones en situació d’atur (majors de 40 anys, participants en accions de foment de l’ocupació, de col·lectius en risc d’exclusió social) empadronades a la ciutat de Barcelona.

  • Programes de foment de la contractació

   Programes desenvolupats en col·laboració amb el SOC

Suport per alumnes en pràctiques

 • “Posa Talent”

  Servei per incorporar, mitjançant estades de pràctiques, alumnes d’universitats, escoles de negoci i centres de formació. Permet també a l’empresa comptar amb talent d’alumnes amb experiència internacional procedents de MBAs, Postgraus, Màsters i cursos específics desenvolupats en diferents universitats i escoles especialitzades. de Barcelona.

 • FP Dual

  Participa de un model col·laboratiu entre la teva empresa i un institut de Formació Professional per incorporar, com treballadors/es, estudiants de cicles de Formació Professional consensuant prèviament el seu procés d’aprenentatge.

 

A més, s’optimitzen les accions d’intermediació i assessorament laboral gràcies a una especialització per sectors i es facilita la cerca de personal a través dels programes d’ocupació de Barcelona Activa.

 

1.000 contractes laborals

200 convenis de pràctiques

1.500 ajudes a PIMES

signats durant el 2017

Col·laborem amb més de 60 entitats


Diversitat funcional – Territori – Code Academies – Gremis – Col·legis professionals...

Col·laborem amb més de 50 centres de formació

Plataforma pròpia de més de 87.000 candidatures

 

 

 

Testimonis d'empreses